Az Ágyúsoknak a Tottenham Hotspur és a Braga együttesétől elszenvedett kínos vereségeket követően sikerült javítaniuk a Villa Parkban, ahonnan ha nem is könnyen, de elvitték a három pontot.

A mérkőzés első félidejében Andrej Arsavin és Samir Nasri is betalált, s bár Ciaran Clark kétszer is bevette Łukasz Fabianski kapuját a második játékrészben, Marouane Chamakh és Jack Wilshere is eredményes volt, így az Arsenal 4-2-es arányú győzelmet tudott aratni.

Arséne Wenger az összecsapás után elégedetten beszélt a sikerről, mégha a tanítványai most sem könnyítették meg túlzottan a saját dolgukat.

"2-0-ás vezetéssel mehettünk a szünetre, majd a második félidő elején ugyanaz történt, mint a múlt héten, vagyis az ellenfelünk gyorsan szépíteni tudott. Szerencsére azonban most volt annyi erőnk, hogy további gólokat szerezzünk."

"Összeségében kijelenthető, hogy egy jó meccset láthattunk, s hogy jól teljesített a csapatom, amelynek igazán nehéz dolga volt, hisz az erős és veszélyes Villa ellen tudott nyerni."

"A szünetben azt beszéltük meg, hogy továbbra is támadni fogunk, s megpróbáljuk növelni az előnyünket, azonban ehhez nem csak nekünk volt szavunk."

"A Villa nagyszerű választ adott nekünk az első játékrészre: többször is beszorítottak, s nyomás alá helyeztek minket."

"Úgy érzem, hogy visszatértünk. Kikaptunk a Tottenham és a Braga ellen, így a mai egy nagyon fontos győzelem volt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya ezeket hol lehet megnézni? légyszi küldj 1 linket:) nemszámít akármien nyelvű
13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok, sztem a PTC, azaz a szerb adó adja a meccset, mert eddig az összes Partizan-meccset ők közvetítették. Jó szurkolást!!! :coolsmirk:
13 éve
Törölt felhasználó
ARSENAL a KIRÁLY!!!most meglesz a pl győzelem!!!!Mu nem ellenfél most!a Chelsea csak de verhető csapat lett!!!!:))))
13 éve
Törölt felhasználó
Lansburyről csak annyit h épp ebben a pillanatban kapott egy olyat a lábára az Ipswich elleni meccsen h azt hittem nem kel föl! Mellesleg jól játszik!!!
13 éve
Törölt felhasználó
igen

Szólj hozzá