web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Összefoglaló: Aston Villa 2-4 Arsenal

 • Összefoglaló: Aston Villa 2-4 Arsenal

  Az Arsenal rizikósan ugyan, de hozta a 3 pontot, és jelenleg vezeti a tabellát!

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Nov. 27, 16:20
 • Forrás: Arsenalfan-bojncsab
 • Hozzászólások: 18
 • bojncsab Szerző:
  bojncsab


A PL majd Bl dupla botlás után az Arsenal összekapta magát, és 2-4 arányban győzte le az Aston Villa egyesületét.

Aston Villa kezdője:
Friedel,L.Young,Dunne,Collins,Warnock,A. Young, Clark, Bannan (Herd, 86.) , Downing, Pires(Delfouneso, 46.) , Carew (Ireland,66.)

Arsenal kezdője:
Fabianski,Sagna,Squillaci, Koscielny, Clichy, Rosicky, Song, Wilshere, Nasri (Gibbs,85. ), Chamack. Arshavin(Denilson, 85.)

Az Arsenal nemrégiben megkezdett szokásához hűen ismét bekezdett, Arsahvin lopott labdát, mellyel kiugratta Chamackot,Fridelnek kellett helyén lennie. Mindez 22 másodperc leforgása alatt történt.
Nemsokkal később a 3. percben Rosicky kapott remek labdát, rugása viszont nem sokkal ugyan, de elkerülte a kaput, majd a 7. percben Chamack próbálkozott, 19 méterről, ami szintén a vonalon kivűl talált végső nyugalomra.
A 10. perctől már kiegyenlitettebb volt a játék, 50-50 % volt körülbelül a labdabirtoklás.
a 39. percig nem történt különösebb esemény, Nasri távoli lövésén, és Young leshelyzetén kivül, de azonban felrobogott Arshavin a bal szélen, majd befelé húzott Dunne mellett, és 13 méterről a hosszú alsóba vágta a labdát.
1 perccel később már Nasri bolygatta a kedélyeket, elhúta Fridel mellett a labdát, ám a kapuba már nem sikerült betalálni. 3 perc elmúltával ismét robbant volna az Ágyú, Sagna beadását fejelte kapura Chamack, ám Friedel azt bravúrral védte.
A rendes játékidő végén Arshavin varázsolta szögletből Nasri lábára a ladbát, ki nem habozott, kapsból ellőtte a labdát, ami a hálóig meg is találta útját.Friedel tehetetlen volt.

A második félidő elején a Villa cserélt Pires helyett Delfouneso lépett pályára.
Elszántabb Villa került a gyepre, látszódott is, hiszen, clarc 17 méterről lőtt bombagólt az 52. percben. FAbianski nem érhette el.
Viszont erre gyorsan jött a válasz az 56. minutumban, Rosicky megszégyenítően ugratta Chamackot, aki 10 méterről nem hibázzot, elpöckölte Fridel mellett a labdát. Ezzel 1-3 az eredmény.
Ismét hosszabb ideig volt szünet,66. percben Carew kocogott le, helyére Ireland állt be .Clark a 69. percben robbanhatott volna, de csak az oldalhálót találta el.
A 71. percben viszont Clarc fejese koppant a felsőlécen, ami befelé pattant. 2 játékos áltt a gólvonalon, sem ők, sem Fabianski nem tudott menteni. Ezzel 2-3 az állás.
Ismét huzamosabb ideig nem volt komolyabb esemény, a 85. percben 2 Arsenal csere hajtatott végre. Lement Nasri és Arshavin, helyükre pedig Gibbs és Denilson baktatott.
A cserékkel ugyan védekezésre álltunk be, de a hosszabbitás végén még megrengett a pálya. Chamack emelte közepre, onnan pedig Wilsherenek volt nem nehéz dolga, könnyed fejessel állította be a végeredményt, mely 2-4 lett.

Játékosértékelésem:
Fabianski: 6
Sagna: 7
Squillaci: 6,5
Koscielny: 6,5
Clichy: 7
Rosicky : 7,5
Song: 7
Wilshere: 7,5
Nasri: 8
Chamack: 7.5
Arshavin: 8.5 A kis orosz nálam egyértelműen a meccs embere, pörgött, osztogatott( nem is akárhogyan!), és hosszú idő után ismét megzörgette az ellenfél hálóját. Remek meccset zárt, reméljük ilyen teljesítménnyel örvendeztet meg minket ezután is.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(18)

Arshapatya

7:0
Barbatov 5 gól!!!!!!!

Nov 27. 17:44

Walcott80

Orulok a gyozelemnek , de a vedelmunk iszonyat gyenge. Nem tudunk meccset lehozni ugy , hogy ne kapjunk golt de inkabb golokat. Megfigyeltem ha valamelyik csapat kicsit nagyobb nyomas ala helyezi a vedelemet akkor csak ido kerdese a gol.

Arshavin vegre jol jatszott. Esett s ho itt nalunk Angliaba lehet, hogy ez jot tett neki :D

Szep volt fiuk.

Nov 27. 17:43

Arshapatya

sotet!
*keru:D deam tényleg:Dén is azt hallgattam végig..

Nov 27. 17:37

Arshapatya

pfff. 6:0 BerbatoP 4

Nov 27. 17:36

sotet

Elégé jól játszottunk, domináltunk az első félidőben. A második félidőben nem vissza vettünk, hanem nagyon rákapcsolt a Villa és zavarba is hoztak... Az első gólnál, olyan óriási hibát nem láttam a csapattól, hiszen előtte vagy 3 labdát kivágtunk pechünkre pont aston villai játékos elég patant a labda... a 2. kapott gólnál túlságosan üresen maradt az ember... rosz volt a helyezkedés. Arshavin nálam is a mecs embere, nagyon látszott rajta az akarás. Én eddig vele (az összes edigi mecset figyelve a szezonban) elégedett vagyok. Nasri megint csúcsformába volt, Rosicky pedig parádézott. Wengert nagyon nem értettem mér nem cserél, csak a 85. percben.. akkor is egyszere... Nem hallot az időhúzásról???

grat a digis kommentárnak... nála carew(ceru)=kárev...:D

ui.: mennyire szerencsétlen vagyok... elégé sokat tippmixelek sokszor nyerek is de ez már sok... zsinórba a 6. tippmixem megy el egy mecsen... (1 hét alatt)

Nov 27. 17:36

Daniel1019

Végre már győzelem ! Nem akarok csipkelődni, de azért érdekes, hogy Fabre nélkül már van hatékony Arsenal támadásunk rolleyes
látszott a fiúkon, h nyerni akarnak, de voltak megingások még mindig :S
Na csak így tovább, aztán RVP-t is látni akarom már valamikor kezdeni :D

Nov 27. 17:31

bojncsab

Azért van tele helyesírási hibákkal mert rohadtul siettem...most nem állok neki kijavítani de általában jó a helyesírásom

Nov 27. 17:25

Arshapatya

aztarohadt
5:0 a MU

Nov 27. 17:22

Arshapatya

jéééé
Gabregass
te gondolom gabregas utódja vagy _D

Nov 27. 17:08

Gabregass

Arshapatyaaaaa most akartam szólni :D

Nov 27. 16:56

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre

 Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre Keményen dolgozik a több játéklehetőségért a spanyol középpályás

Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója

 Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója Újra együtt dolgozhatna Emery-vel a spanyol szakember

Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában

 Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában Kegyveszetté vált a német játékos Emery csapatában

Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik

 Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik A legjobban kereső brit játékos lesz Aaron Ramsey

Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron

 Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron Sok függhet a BL-indulástól is

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook