Aaron Ramsey 2011. január 3-áig a másodosztályú Nottingham Forest gárdájánál fog szerepelni. Az Arsenal azzal a céllal adta kölcsönbe a 19 éves középpályást, hogy visszanyerje a meccsfitneszét és a formáját.

A 19 éves középpályás kedden pályára lépett az Ágyúsok Wolverhampton elleni tartalékbajnokiján, s ezzel remélhetőleg végleg maga mögött hagyta a lábtörést, ami miatt február óta nem játszhatott.

Ramsey 2008 júniusában igazolt Észak-Londonba, távozva a Cardiff City csapatától, ahol rekordot döntött azzal, hogy 16 évesen és 124 naposan lehetőséget kapott a felnőtt csapatban. Eddig 51 alkalommal ölthette magára az Arsenal mezét, s 4-szer volt eredményes ezeken az összecsapásokon.

Az ifjú játékos, aki a nyár folyamán hosszútávú szerződést írt alá az Ágyúsokkal, már a walesi válogatottban is megcsillogtatta a tudását, 11 meccsen 2 gólt szerezve.

Ramsey Billy Davies alakulatában a 2-es számot fogja viselni. Az Arsenalnál mindenki a legjobbakat kívánja Neki a kölcsönben eltöltendő időszakára, s várják, hogy az új évben visszatérjen a klubhoz!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
A sérülés kockázata 9 hónap kihagyás után bármikor benne van a pakliban mindegy hol játszik Ramsey! Én jobban örültem volna,ha hosszabb távra megy kölcsönben(pl.fél év),mivel a Championship egy tökéletes hely ahhoz,hogy fizikálisan fejlődjön,erősebb legyen!

ui.: Most olvastam Martin Keown interjúját a 7közi Braga elleni meccsről,és sok igazságát mondott! Lehet nem ártana egy ilyen ember Wenger "staff"-jába,én személy szerint szívesen fogadnám Keown jelenlétét a csapat mellett!
13 éve
Törölt felhasználó
Jó döntés szerintem kölcsönbe adni.Főleg,hogy a 2.kedvenc csapatomhoz:). Bár tényleg megvan a sérülés veszélye,mert ott talán keményebb is a játék mint az első osztályban
13 éve
Törölt felhasználó
A másodosztályban tudott, hogy kőkemény a játék. Félek, mert könnyen leséríthetik a fiatal madárcsontú játékosokat. Remélem nem lesz igazam!
13 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas tehetség ő és Wilshere, sztem olyanok lesznek mint Xavi és Iniesta.

Wilshere, jobban cselez és erőszakosabb, Ramsey viszont gólerősebb és emberileg nekem sokkal szimpatikusabbak, persze Wilsherrel sincs semmi bajom. Soksikert neki!:)
13 éve
Törölt felhasználó
sok sikert neki, és remélem, hogy épségben, sérülés nélkül tér vissza hozzánk, mert a Championship még a PL-nél is keményebb fizikumot igényel a durvasága miatt! hajrá!

Szólj hozzá