Arséne Wenger mai tájékoztatása szerint Cesc Fabregas két, míg Emmanuel Eboué négy hetet kényszerül kihagyni, miután mindkét játékos megsérült a keddi, Sporting Braga elleni BL-meccsen.

"Ebouének a középső térdínjével vannak problémái, a visszatérése pedig attól függ, legjobb esetben négy héten belül visszatérhet, legrosszabb esetben pedig 6-8 hétig nem számíthatunk rá. Úgy gondolom, hogy a négy hét a minimum." - mondta Wenger.

"Fabregast a mai nap folyamán vizsgáljuk meg, és csak eztán dől el, mennyit kell kihagynia, én 2 héttel számolok, ami rá vonatkozik."

"Ez egy nagy érvágás, és a jövőben elképzelhető, hogy jobban elővigyázatosnak kell lennünk velük. Cesc már egészen fiatal kora óta 50 meccset játszik egy évben, így már csak emiatt is óvatosnak kell vele lennünk az elkövetkezendő két hónap folyamán." - tette hozzá Wenger.

A másik oldalról azonban jó hír, hogy Manuel Almunia és Aaron Ramsey már a keddi tartalékmeccsen szerephez jutottak, mindketten 45 perc erejéig. Az első számú csapatbeli visszatérésükre azonban még egy ideig várni kell.

"Almunia elvileg bevethető állapotban van, de majd meglátjuk, hogyan reagál a szervezete a keddi meccsét követően. Ramseynek továbbra is több meccsre van szüksége. Kedden 45 percet kapott és jól játszott. Lassan, de biztosan kell őt visszahoznunk a legnagyobb szintre."

"A többiek egyébként jól vannak. Kisebb sérülések és horzsolások előfordulnak, de elvileg mindenki más bevethető állapotban van a szombati, Aston Villa elleni meccsre."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
Januárban visszakapjuk, nagyon remélem, hogy egészségesen és jó formában. Számolni kell vele a jövő évre, had legyen egy +lehetőség a középpályán. Fabregas és Eboue sérülésének nem örülök, bár tény, hogy Cesc nem nyújtotta a legjobb formáját az utóbbi időben. Reméljük Rosicky és Wilshere kiválóan pótolják majd.

A hétvégén nyerni kell, nincs mese, és reménykedjünk, hogy a cselszki még nem tért magához a rossz formájából, a manchester meg szintén hozza a nem túl fényes teljesítményét :) 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem úgy 1 hónapra mehet kölcsönbe, amíg formába nem lendül!
13 éve
Törölt felhasználó
Már pedig az Arsenal.com nem hiszem, hogy viccből tenne ki egy ilyen hírt.
Ahhoz képest, hogy pár hete még Wenger azt mondta, hogy nem fog kölcsönbe menni elég gyorsan döntöttek róla. Játszott 45 percet a tartalékoknál és máris kölcsönadjuk? Remélem nem lesz semmi gond vele januárig. Mert ugye addig tart a kölcsön szerződés.
13 éve
Törölt felhasználó
rem h ez a kölcsönbe a forest-nél csak vmi mikulási tréfa
mert ott keményebb mecsek vanak és nagyobbb lenne rá az esélye h visza sérül vagvy roszabik esetbe ujra eltörik a lába :S :)
13 éve
Törölt felhasználó
Most olvasom: Ramsey kölcsönben a Nottingaham-nél!

Szólj hozzá