Arséne Wenger legénysége holnap, a Braga otthonában bebiztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, azonban előreláthatólag nem lesz olyan könnyű dolga, mint hazai pályán volt, amikoris az észak-londoniak 6-0-ra verték a portugálokat, hisz több kulcsjátékosukkal nem számolhatnak az Ágyúsok a meccsen.

Gaël Clichy hátprobléma miatt hagyja ki a meccset, őt minden bizonnyal a sérüléséből felépülő Kieran Gibbs fogja helyettesíteni, míg Andrej Arsavint és Robin van Persie-t is pihenteti az Arsenal mestere,

Rajtuk kívül Manuel Almunia (könyök), Abou Diaby (boka), s Thomas Vermaelen (achilles) sincs elérhető állapotban, azonban, mint az az edzésképekből leszűrhető, Aaron Ramsey egyre jobb állapotban van.

Érdekesség magyar szempontból, hogy a találkozót Kassai Viktor fogja vezetni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

9 éve
Lansbury kölcsönben a Norwich Cityhez ment.
9 éve
Talán tényleg az arcból kéne levenni kicsit és menne a játék( 90 percen keresztül) Ahogy játszottunk az első félidőben az valami fenomenális volt. Ha nem is ott akkor a második félidő elején kellett volna kitömni a Sp*rs-t. Egyszerűen 2-0-nál annyira elvoltunk "szállva" ,hogy meg is lett az eredménye. Utána már kapkodtunk. Igaz azt mondtam,hogy egy ideig nem fogok Arsenal meccset nézni,de a csapat iránti szeretetem erősebb mint egy "zakó". Szóval ma GO GUNNERS!:)
9 éve
eriCesc!
egyetértek,de azért jó(jobb) lenne,ha 8-10 pont előnyünk lenne..
9 éve
Remélem nyerünk :D
9 éve
ramsey 45 percet játszott a tartalékosokkal:)

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek