Az Arsenal a következő hetekben dönthet afelől, hogy kénytelenek-e védőt igazolni télen, avagy nem szükséges ez a döntés - értesült a Daily Mirror.

Thomas Vermaelen visszatérése továbbra is kétségek közt van, ez a tény pedig már is megfontolásra sarkalhatja Wengert, hogy erősítsen-e védővel a tél folyamán.

Mint ismert, Vermaelen még szeptember elején sérült le, a belga válogatottban. Bár Wenger akkor még azt gyanította, hogy a játékos 'napokon belül' újra bevethető lehet, a 24 éves védő csak a múlt héten állhatott ismét munkába az edzéseken - ugyanakkor csak pár perc erejéig. Vermaelen ugyanis még mindig fájdalmat érez az Achillesében, és aggodalomra adhat okot, hogy nem tudják, honnan ered ez a fájdalom.

Wenger eddig nem vette fontolóra az orvosi beavatkozás szükségességét, de ha Vermaelen állapota nem javul a közeljövőben, csak műtéti úton lehet túl a sérülésén. Ugyanakkor, ha Vermaelen kés alá fekszik, szinte biztos, hogy az egész szezont ki kell hagynia.

Ez esetben pedig szinte biztos, hogy az Arsenal védők után nézhet a téli átigazolási ablakban. Bár a tartalélok közül Havard Nordtveitnek, vagy a Sheffield Unitednél jelenleg kölcsönben játszó Kyle Bartleynek elvileg van esélye arra, hogy felkerüljön az első számú csapatba, valószínűbbnek látszik az a lehetőség, hogy Wenger tapasztaltabb játékost akar leigazolni.

A jelenlegi pletykák leginkább Gary Cahillt említik a Boltonból, de Philippe Mexés leigazolására is van esély, csakúgy, mint Suboticéra.

A holland lapok pedig arról értesültek, hogy Wenger Vermaelen egykori csapattársát, valamint honfitársát, Jan Verthongent akarja elhozni az Ajaxtól, 8 millió font értékében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya: jogos felvetés, köszi h szóltál...úgy a jó,ahogy irtad :D
Samba lenne a legmegfelelőbb ez tuti! Mexes nemrossz, de akkor inkabb már Sakho vagy Hangeland...
13 éve
Törölt felhasználó
adimakker!


Én továbbra is Verthongen, Hangeland, Sakho, Mexés, Ciani párti vagyok e kérdésben...ök minőségi erősítések lennének, :exclaim:és nem is megfizethetőek... :exclaim:

nem inkább nem is megfizethetetlenek?:D

fabre!

Mexés?LOOOL
Mexés egy shit mostanában ....

am Samba 26 éves szerintem
13 éve
Törölt felhasználó
és 1szer nem lehetne 1 nagynevet venni?
haggyátok már sambát akkor má inkább mexés vagy akárkixD
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya: végre van valaki (rajtam kivül), hogy Samba hatalmas erősítés lenne! 27éves francia, nagy robosztus erős PL-tapaztalattal véd gólerős tudja fogni Drogba-Torres féléket...egyszóval tökéletes lenne!
Én továbbra is Verthongen, Hangeland, Sakho, Mexés, Ciani párti vagyok e kérdésben...ök minőségi erősítések lennének, és nem is megfizethetőek... :exclaim:
én sem értem Srnát + Nordveitet hiszen jobbvédö minek? ottvan Eboué+Sagna...
13 éve
Törölt felhasználó
Srna? neee max ha eladjuk Sagnát.. de nem fogjuk

Szólj hozzá