Arséne Wenger tájékoztatása szerint Kieran Gibbsnek jó esélye van arra, hogy visszatérjen a hétvégi, Everton elleni meccsre.

A bal hátvédnek szeptember 28-a óta vannak kisebb-nagyobb kihagyásai az első számú csapatban, a legutolsó meccs, amin részt vett a Newcastle elleni volt a Ligakupában, ám idő előtt le kellett cserélni egy térdsérülés miatt.

A 21 éves hátvéd azóta viszont már felépült, s egy vizsgálat választja el attól, hogy a csapattal tartson Liverpoolba, ahol az Evertonnal fognak játszani vasárnap.

"Elvileg senkit nem veszítettünk el a tegnapi meccsünket követően, sőt, Gibbs is bevethető állapotban lehet, vele kapcsolatban majd csak a hét vége felé hozzuk meg a döntésüket. Az viszont jó hír, hogy visszatérhetett a felnőtt csapat edzéseire, most már minden attól függ, hogy elég fitt-e, avagy sem." - mondta Wenger Gibbs állapotáról.

Wenger arra is felhívta a figyelmét, hogy hiába a győztes csapat, elképzelhető, hogy egy-két helyen belenyúlt a Wolverhampton ellen láthatott kezdőbe.

"Mindig van egy-két változtatás a keretben. Néhány játékos már nagyon hosszú ideje játszik, és mindig van egy-két friss, de mégis minőségi emberünk a padon." - mondta Wenger, ugyanakkor a Wolves ellen duplázó Chamakh játékára lehet számítani.

"Néhányan még nem teljesen fittek, mint van Persie, vagy Bendtner, de a középpályán lehetnek változások." - tette hozzá a francia. A szerdai mérkőzésen például Walcott és Nasri is a padon kapott helyett.

Wenger ezt követően még megosztott néhány hírt Abou Dibay állapotáról. A francia játékos a héten esik át egy nagyobb kaliberű vizsgálatsorozaton, amelynek eredménye után dől el, hogy szükség van-e operációra, vagy sem.

"Fokozatos vizsgálata van, az első részén tegnap esett át, pozitív eredménnyel. Ma is volt egy tesztje, ennek az eredményére még várni kell. Jelenleg jól van, jól reagált ezekre a vizsgálatokra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
-
13 éve
Törölt felhasználó
-
13 éve
Törölt felhasználó
F.szom kivan azzal, hogy állandóan azon kell stresszelni egy meccs után, ha nyertünk ha nem, hogy van e sérültünk :coolgrin: :coolgrin: Hihetetlen......Így nem lehet csapatot építeni, hogy nincs egy állandó gerinc..könyörgök melyik nagycsapatnál van még ilyen???? Egészséges kerettel hülyére vernénk mindenkit, de ez, hogy minden egyes mérkőzésen nemcsak a győzelem, hanem a sérülések száma is kérdéses...gáz.
13 éve
Törölt felhasználó
és akkor mégis hogy fog Cesc formába lendülni?...
bár az tény,hogy Rosi játszhatna többet..
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem mostanában Fabregas nem játszik valami nagy formában pár meccsig a helyén játszhatna %-P 🐛

Szólj hozzá