Hírek /

Gibbs visszatérhet a hétvégén

Arséne Wenger tájékoztatása szerint Kieran Gibbsnek jó esélye van arra, hogy visszatérjen a hétvégi, Everton elleni meccsre.

A bal hátvédnek szeptember 28-a óta vannak kisebb-nagyobb kihagyásai az első számú csapatban, a legutolsó meccs, amin részt vett a Newcastle elleni volt a Ligakupában, ám idő előtt le kellett cserélni egy térdsérülés miatt.

A 21 éves hátvéd azóta viszont már felépült, s egy vizsgálat választja el attól, hogy a csapattal tartson Liverpoolba, ahol az Evertonnal fognak játszani vasárnap.

"Elvileg senkit nem veszítettünk el a tegnapi meccsünket követően, sőt, Gibbs is bevethető állapotban lehet, vele kapcsolatban majd csak a hét vége felé hozzuk meg a döntésüket. Az viszont jó hír, hogy visszatérhetett a felnőtt csapat edzéseire, most már minden attól függ, hogy elég fitt-e, avagy sem." - mondta Wenger Gibbs állapotáról.

Wenger arra is felhívta a figyelmét, hogy hiába a győztes csapat, elképzelhető, hogy egy-két helyen belenyúlt a Wolverhampton ellen láthatott kezdőbe.

"Mindig van egy-két változtatás a keretben. Néhány játékos már nagyon hosszú ideje játszik, és mindig van egy-két friss, de mégis minőségi emberünk a padon." - mondta Wenger, ugyanakkor a Wolves ellen duplázó Chamakh játékára lehet számítani.

"Néhányan még nem teljesen fittek, mint van Persie, vagy Bendtner, de a középpályán lehetnek változások." - tette hozzá a francia. A szerdai mérkőzésen például Walcott és Nasri is a padon kapott helyett.

Wenger ezt követően még megosztott néhány hírt Abou Dibay állapotáról. A francia játékos a héten esik át egy nagyobb kaliberű vizsgálatsorozaton, amelynek eredménye után dől el, hogy szükség van-e operációra, vagy sem.

"Fokozatos vizsgálata van, az első részén tegnap esett át, pozitív eredménnyel. Ma is volt egy tesztje, ennek az eredményére még várni kell. Jelenleg jól van, jól reagált ezekre a vizsgálatokra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

9 éve
-
9 éve
-
9 éve
Törölt felhasználó
F.szom kivan azzal, hogy állandóan azon kell stresszelni egy meccs után, ha nyertünk ha nem, hogy van e sérültünk :coolgrin: :coolgrin: Hihetetlen......Így nem lehet csapatot építeni, hogy nincs egy állandó gerinc..könyörgök melyik nagycsapatnál van még ilyen???? Egészséges kerettel hülyére vernénk mindenkit, de ez, hogy minden egyes mérkőzésen nemcsak a győzelem, hanem a sérülések száma is kérdéses...gáz.
9 éve
és akkor mégis hogy fog Cesc formába lendülni?...
bár az tény,hogy Rosi játszhatna többet..
9 éve
Sztem mostanában Fabregas nem játszik valami nagy formában pár meccsig a helyén játszhatna %-P 🐛

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek