Arséne Wenger múlt hét pénteki sajtótájékoztatóján még úgy gondolta, hogy Thomas Vermaelen visszatérése már csak napokon múlik, ugyanakkor úgy tűnik, a francia mester túl elhamarkodott volt ezen kijelentésével.

A belga védő ugyanis valóban visszatért a tréningekre, ugyanakkor továbbra is fájdalmat érez az Achillesében, így természetesen továbbra sincs bevethető állapotban. Vermaelent így visszaküldték az orvos-specialistához, Wenger pedig nem kívánt jóslatokba bocsátkozni a védő visszatérési dátumát illetően.

"Sajnos nincs jó hírunk Vermaelenről, nem tudjuk, mennyit kell kihagynia, de az biztos, hogy még nem fitt. Az Achilleséről szóló vizsálgatok teljesen megnyugtatóak, ugyanakkor ahogy edzeni kezd, egyből fájdalmai vannak. Nem tudjuk a fájdalom forrását." - mondta Wenger a Wolverhampton elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

"Diaby is hasonló cipőben van. Lesz egy tesztje szerdán vagy csütörtökön. Ha fájdalom nélkül teljesíti ezeket, akkor nagyon gyorsan visszatérhet a csapatba, ha mégsem, akkor kénytelen lesz ő is felkeresni egy specialistát." - mondta Wenger, aki azt sem zárta ki, hogy mindkét játékosra műtéti beavatkozás várhat.

Szerencsére azonban akadtak jó hírek is a franciától.

"Vasárnapról senkit nem veszítettünk el. Samir Nasri vádlisérülése rendben van, bevehető állapotban van a Wolves ellen."

"Robin van Persienek ugyancsak egyetlen edzése volt a Newcastle elleni mérkőzés előtt, ugyanakkor napról napra nyeri vissza eredeti formáját. Tegnap ugyan még volt egy kis fájdalma a vasárnapi meccs után, de az azért volt, mert hosszú időt hagyot ki. Ma már sokkal jobb volt az állapota. Néhány napon belül teljesen rendben lesz." - mondta a hollandról Wenger.

Van Persie így valószínűleg ismét csak a kispadon kezdi majd meg az Arsenal következő bajnokiját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
örülök hogy nasri, és rvp is bevethető lesz!
de BAZZZZZZZZZZZ én vagyok a hülye? vagy tényleg létezik olyan hogy pl, sepcialista? vagy terheléses vizsgálat?? ez az eset olyan lesz mint Rosié volt? vagy mint a Mu.s HÁRGRÉVSZé?? vagy mi??
elkeseredett vagyok ez ügyben..... 🤢 8-/ :down:
13 éve
Törölt felhasználó
Szerencsétlen Vermaelen.... De most mit mondhat erre az ember? ... Jó lenne már, ha visszatérne, a védelem legmagabiztosabb tagja!
13 éve
Törölt felhasználó
Az a baj h Vasárnap sem a játékosok minőségével volt a baj.Ha azon múlna már elsők lennénk.
13 éve
Törölt felhasználó
Megint erős kezdőcsapatot tudunk felküldeni rohadtul nem kéne pontot veszÍteni.
13 éve
Törölt felhasználó
160 cm átlagmagasság:D:D:D:D

Szólj hozzá