Az Ágyúsok meglepetésre vereséget szenvedtek a Newcastle együttesétől hazai pályán, így visszacsúsztak a Premier Liga tabellájának harmadik helyére.

A mérkőzés egyetlen találatát Carroll szerezte a 45. minutumban, kihasználva Łukasz Fabianski hibáját. Bár az észak-londoniaknak két kapufájuk is volt az összecsapás során, gólt nem sikerült szerezniük.

A találkozó hosszabbításában Laurent Koscielny a kiállítás sorsára jutott, miután lerántotta a kapu felé törő Nile Rangert.

Robin van Persie, aki még augusztus 28-án sérült meg, visszatért a pályára a meccsen, ám ő sem tudott ma segíteni az Ágyúsoknak, aik messze maguk alatt teljesítettek a mérkőzésen.

Arséne Wenger legénysége legközelebb szerdán fog pályára lépni a Wolverhampton Wanderers otthonában, ahol kötelező a győzelem két vesztes meccs után.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (456)

13 éve
Törölt felhasználó
Fabianski megint mi a faszt csinált? Úrég... 🧛 🐍 :exclaim: :exclaim: :exclaim:
13 éve
Törölt felhasználó
nah,amikor megláttam az MTV TXT-n,hogy 0:1 lett,azt hittem elírás.....
hogy lehetünk ennyire k**** ki****ott istensz**ok,hogy ilyenkor nem bírunk nyerni a f**os nyyúkásztlü ellen
-.-"

botlik a rühes cselzi,erre mi??? elba***uk ... no comment-..........
13 éve
Törölt felhasználó
Tomco! Egy akarat gyenge játékos nem csapkod a levegőbe,ha már a sokadik passza nem jön össze,Cesc igenis elszánt volt ma,akarta a győzelmet,ezért nem érheti kritika! Az viszont tény,hogy kritikán alul játszott ma,én már a félidőben,de legkésőbb a 55.-60. percben lecseréltem volna! Egyszerűen semmi nem jött neki össze! Volt az első félidőben egy szabadrúgása ami megpattant a sorfalon,és a kapufán csattant,és volt egy visszagurított labdája Nasri felé amit Krul bravúrral hárított,szóval nem volt tétlen,de saját magához képest nagyon gyenge volt!
13 éve
Törölt felhasználó
Igen sajnos gyengék voltunk ma,eszem ágában sincs azt mondani,h bajnokesélyesek vagyunk,mert nem,ez egyértlemű a 2-ik harmadik helyért megy a harc!
Ha Wenger maradni akar és azt akarja h a szezon végén ne lázadások legyenek,akkor meg kell nyernie a liga kupát!Ebben a csapatban nicns több!
De istenem ARshavin Bendtner Persie 3 csatár volt fennt a végén és nem voltunk veszélyesek!
Egy ilyen helyzetbe mindig kiderül mik a gyengeségeink, az megmondom h nem vagyunk ott fizikálisan egy ilyen izmos masszív newcastle el nem bírtunk el a Chelsea még keményebb ettől!
NEm tudom mi a baj ezzel a csapattal,de vmi nem stimmel!Mindig meg meg mutatják h tudnak jól játszani,aztán úgy tesznek mintha nem is ők tették volna ezt és összezavarodnak!Ha Koscielny nem rántja le a niggert a végén ott a második gól!
Nagyon kemény a newcastle oda kell rájuk figyelni!
Wenger meg nem gondolhatta komolyan h laza meccs lesz!
Majd most megint jön a szövege h nem voltunk elég koncentráltak,és h ezt nem engedhetjük meg!:)
Az a baj míg nem lesz pár debella szívós állat játékosunk elöl hátul addig nem lehetünk ott semmilyeln szinten ha tetszik ha nem!
13 éve
Törölt felhasználó
El ne olvassátok Wenger nyilatkozatát mert megőrültök. Annyi hülyeséget mond.

Szólj hozzá