A megkönnyebbültségről...

Igen, mert ha két perccel a meccs előtt nyered meg a találkozót, mindig megkönnyebbülök. Türelmesnek és intelligensnek kellett lennünk, valamint nem volt szabad hibáznunk hátul, mert a West Ham egy olyan csapat, akiknek remek szellemük van, és jól szervezettek. Megmutattuk a türelmünket, mert az első félidőben nehéz feladat volt áttörni a falat, ezért meg kellett várnunk, hogy kicsit elfáradjanak. A West Ham folyamatosan jött, mint mi. Megtartottuk a játékunk menetetét, nem csináltunk semmi butaságot, végig próbáltunk okosan játszani, majd két perccel a vége előtt gólt lőttünk.

az új dimenzióban játszó Songról...

Összefoglalva három nagy helyzete volt: az egyik az, amiből gól született, a másik amikor betört a büntetőterületre az első félidőben, valamint a szöglet utáni fejese, amely a felsőkapufát is érintette. Megízlelte a támadás ízét, ami néha soknak tűnhet egy védekező középpályástól. De ez is része a játékunknak.

a pontvesztés gondolatáról...

Abban a pillanatban, amikor a kapufáról pont a kapus kezébe érkezett a labda, gondoltam rá. Ez általában nem jó jel, főleg akkor, amikor Carlton Cole-t cserélték be, mert Ő egy olyan játékos, aki a becserélése után mindenkit a gólszerzésre ösztönöz. De folyamatosan támadtunk, és kimondhatjuk, ismét bebizonyosodott, hogy remek a hozzáállásunk és érettek lettünk. Nem ment a játék, de a játékosaim nyugodtabbak, mint korábban.

a bajnoki esélyekről...

Úgy gondolom jó esélyünk van, igen, de elsőnek a csapat összhangját szeretnénk megmutatni. Lépésről lépésre haladunk. Még mindig szükségünk van a magasabb sebeségre, hogy elérjük a célunkat. Továbbá a cserepadon is óriási potenciál rejtőzött, ezért érezheted úgy, hogy kész van a csapat, ráadásul még épülnek fel játékosok. Tehát ha ki tudjuk küszöbölni a sérüléseket, lehet esélyünk. Egyelőre még a szezon elején vagyunk, de bizakodom. Meg kell mutatnunk, hogy minden meccsen más szempontokkal tudunk megbírkózni. Mindenki tudja, hogy a tabella alsó helyén tartózkodó csapat ellen játszottunk, mégis nagy csata volt a két gárda között. Meg kell mutanunk, hogy fel tudjuk venni a versenyt bármely klubal.

Jack Wilshere visszatéréséről és Denilson formájáról...

Denilson 3 remek meccsen lépett pályára - az egész mérkőzést végigjátszotta a Manchester City valamint a Newcastle ellen. Jól teljesített ma, főleg a védekezésben segített sokat, amikor mindenki támadott. Jack Denilsonnal és Songgal is tud játszani, remek rotálási opcióim vannak, és ne felejtsük ki Diabyt sem. 

a három kapott gól nélküli mérkőzésről...

Ez új nekem! Akkor, amikor nem kell egy televízió előtt lassított felvételeket néznem, hogy miért kaptunk gólt, - ami nem történik meg sűrűn - nagyon boldog vagyok.

a meccs alatti aggodalomról...

Mindig nyugtalankodok, mert mindig 10 perc alatt szereném, ha kiütnénk egy csapatot, de a foci nem így működik.

Cesc Fabregas formájáról...

Óvatosan játszott, mert kisebb húzódást érzett a térdénél. Reméljük, hogy nincs semmiféle visszaesés. Remélem minden rendben lesz [a Shakhtar ellen]. A félidőben úgy volt, hogy lehozom, de hagytam neki 10-15 percet, és a végére egyre jobb lett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
Nagy videó, ép most akartam linkelni :D
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
Pettinho! csak annyit mondott volna Arsháról, hogy minden játékos karrierjében vannak rossz és jó meccsek Andrejnek most nem olyan jól a játék, de nincs semmi baj.

13 éve
Törölt felhasználó
Mondom a hét viccét! Benzemát állítólag télen Wenger 25 millióért vinné. Nagyot nevettem rajta, bár nem lenne rossz vétel. Tegyük hozzá, hogy itt van Robin, Bendő, Vela, Walcott, Arshavin, Chamakh szóval esélytelen, de a gondolattal el lehet játszani. Ja és ne gyertek azzal, hogy valaki úgy is sérült lesz mert nem így kell játékost venni.
13 éve
Törölt felhasználó
lacacesc! Az lehet,bár én nem teljesen értek,mert szerintem az eset előtt szabálytalankodtak Nani-val,és büntetőnek kellett volna következni,viszont az tény,hogy a Sp*rs -ha nap végéig játsszák a meccset- sem lőtt volna gólt! Teljesen impotensek voltak,Bale,vDV,Keane,Lennon sem jelentett komoly veszélyt vDS kapujára!

Szólj hozzá