Arséne Wenger hivatalos tájékoztatása szerint Kieran Gibbs hetekig harcképtelen lesz.

A fiatal angol játékost idő előtt kellett lecserélni a tegnapi, Newcastle elleni Ligakupa mérkőzésen, miután az egyik rosszul elsült becsúszást követően képtelen volt továbbfolytatni a meccset.

Gibbsre a pénteki nap folyamán újabb vizsgálatok várnak, ugyanakkor ha ezek pozitív eredménnyel zárulnak, akkor relatíve hamar visszatérhet a pályára az angol játékos.

"A középső térdínszalag sérült meg Gibbsnek. Holnap lesz egy vizsgálata, de az biztos, hogy egy pár hétig biztosan nem fog játszani. Több sérültünk egyébként nincs." - mondta Wenger.

Az Arsenal sérüléslistája ugyanakkor a közeljövőben ismét redukálódhat. A francia közölte: reményei szerint Robin van Persie és Aaron Ramsey a jövő hét végére már teljes értékű edzésprogramot végezhetnek, ugyanakkor a walesi fiatalembernek picit hosszabb időre lesz szüksége, mire visszatérhet az első számú csapatba, ám van Persie játéka már újból elérhető közelségben van.

A csapat első számú kapusa, Manuel Almunia továbbra is egy, maximum két hetet hagy ki.

Vermaelen visszatéréséről pedig továbbra sincs konkrét időpont, ugyanis a belga Achilles-sérülése lassan javul.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
áhh..
10 éve
Törölt felhasználó
:down: :down:
10 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem el h nincs semmi konkrétum Vermaval kapcsolatban!!!!!!!! :S
10 éve
Törölt felhasználó
szegény Gibbs-re is rájár a rúd...remélem, hogy nem fogja megsínyleni az előrelépése ezt a sok kihagyást!
10 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen sérülése nagyon aggasztó,viszont Koscielny Castle elleni játéka hibátlan volt,szóval 7végén ismét kinéz egy gall védő négyes Sagna-val,Laci-val,és Clichy-vel kiegészülve!
Van Persie,és Ramsey játéka már nagyon hiányzik(nekem legalábbis)!
A holland visszatérésével egy kellemes fejtörést is okozhat Wenger-nek,mivel van egy jó formában lévő Chamakh-unk,egy lelkes Bendtner-ünk, szóval az is előfordulhat,hogy Robin,és a marokkói egyszerre lesz a pályán,viszont ennek vmelyik támadó középpályásunk ihatja meg a levét,első blikkre Arshavinra tippelnék,bár korai még ezt a témát feszegetni!

ui.:Mielőtt vki megjegyezné,hogy a holland visszatérésével Chamakh-ot inkább pihentetni kellene,én úgy vagyok vele,hogy "addig üsd a vasat....",szóval amíg megy a marokkóinak addig játszatni kell!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek