Íme néhány játékos véleménye a tegnapi, végül 5-1-re végződő, Shakhtar Donetsk elleni meccsről.

Alex Song:

Az utóbbi időben veszítettünk a WBA és a Chelsea ellen is, ugyanakkor az elmúlt két meccsen már hoztuk a formánkat és nyertünk. Most egy kicsit pihennünk kell, hogy készen álljunk majd a vasárnapi újabb nagy rangadóra, a Manchester City ellen. Biztosan remek meccs lesz, de jó formában kell lennünk vasárnap.
Magabiztosak vagyunk, hogy még mindig csak az út elején állunk, s csak annyira kell ügyelnünk, hogy hozzuk az eredményeket - ami viszont nem mindig könnyű.
Nagyszerű volt ismét Cesc-szel játszani. A tegnapi meccsen ismét megmutatta, hogy mennyire fontos játékosa a csapatunknak. Nagyon boldog vagyok, hogy ismét egészséges. Természetesen az összes jelenleg sérült játékosra szükségünk van, Robinra, Thomasra, és ahogy mindenki fitt lesz, úgy leszünk mi is csak még jobbak.

Johan Djourou:

Azt gondolom, hogy a lőtt gólok száma jól mutatja azt, hogy az Arsenal igenis képes lehet a lehető legtovább eljutni a Bajnokok Ligájában. Természetesen még nagyon az elején járunk a sorozatnak, de jobb már az elején megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Remélhetőleg sikerül valamit összehozni az idei szezonban.
Azt gondolom, hogy a Shakhtar egy remek csapat. Nagyszerűen játszottak a csoportbeli többi ellenfeleinkell szemben, ezen kívül kimagasló csatáraik vannak. Viszont elejét vettük a támadásaiknak, jól kontrolláltuk a meccset. Már majdnem kvalifikáltuk magunkat, és már csak három meccsünk van, amire koncentrálnunk kell. Igenis jó formában vagyunk a három győzelmünk után.
A Birmingham elleni meccs is nagyon fontos volt, hogy visszavágjunk a válogatott meccsek előtt elszenvedett kudarcunkért. Remélhetőleg a Manchester City ellen is hasonlóképpen fogunk teljesíteni. Ezek mindig kulcsmeccsek, de a vasárnapi kimondottan az lesz. Még sok van hátra az idényből, de jelenleg csak a vasárnapi meccs van a gondolatainkban, azt akarjuk megnyerni.

Cesc Fabregas:

Nagyszerű volt a visszatérésem, ráadásul pont az Emiratesben. Nagyon jó volt végre önbizalomtelten játszani, szerencsére a térdínem is teljesen rendbe jött.
Hosszú kihagyás után volt ez az első meccsen, de mindig ugyanúgy állok hozzá a dolgokhoz, mint általában. A visszatérés mindig egy picit nehezebb folyamat, de ehhez hozzá kell szokni, mert benne van a pakliban. Ugyanakkor jó teljesítményt nyújtottunk és remek volt visszatérni a csapatba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
ha már Spurs, és Gareth Bale...kár, hogy nem követte Walcott-ot 3 évvel ezelőtt, akkor nem sokon múlott, hogy az Arsenalba igazoljon...
13 éve
Törölt felhasználó
DJ-nek,és Laci-nak fel kell kötni a gatyát 7végén,mert Tévez nagy formában focizik,de Clichy-nek sem lesz könnyű meccse,mivel egy perc nyugta nem Adam Johnson mellett!

off: A Sp*rs összeteheti a két kezét,hogy Bale megrázta magát,és lőtt egy mesterhármast,mert elég kínos lett volna az a 4-0, még ha a BL címvédője is volt az ellenfél!
Amúgy Redknapp egyre unszimpatikusabb edző,a legutóbb lenyilatkozta,hogyha lenne még 2 klasszis játékos a keretben,akkor címekért küzdene a csapata! Ez már csak azért is érdekes,mert a Sp*rs-nek jelenleg van olyan jó a játékoskerete, mint az Arsenalé,ha nem jobb(nevek alapján)!
13 éve
Törölt felhasználó
kösz nigga
13 éve
Törölt felhasználó
a tottenham az egy szar. mellesleg cesczel? ha nagy betu se lenne jo :D Cesc-szel :D :),de most komolyan,young boys 3-0-ra ment ellenuk,a inter 15 perc alatt lefocizza oket,akkor mit akarnak?
13 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá