Arsene Wenger biztos abban, hogy Wayne Rooney nem fogja elhagyni a Manchester Unitedet.

Hétfőn az angol médiában olyan szalagcímek jelentek meg, miszerint Rooney azt állította, hogy nem hajlandó új szerződést aláírni a Vörös Ördögökkel. Az esetleges eladásáról is volt szó, ez leghamarabb januárban következhet be. A manchesteri klub elzárkózik a támadó áruba bocsátásától, és Arsene Wengernek is megvan a maga véleménye az ügyről.

"Ő egy nagyszerű játékos. Meggyőződésem, hogy maradni fog a Manchester Unitednél, mert az az ő klubja. Megvan az erejük ahhoz, hogy megtartsák, nem hiszek a pletykáknak."

"Ha pihen valaki, egyből pletykák kezdenek el keringeni róla. Rooney már csak Rooney. Marad, ahol van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
most mondja a tv ,hogy MEGY!!!! :exclaim:
13 éve
Törölt felhasználó
Hivatalosan be van jelentve hogy Rooney távozni fog...még Fergie is ezt mondta tehát menni fog...
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem el fog menni Rooney! Állítólag a Manchester Citybe menne Carlos Tévez helyére, akit pedig Mourinho akar a Realba csábítani... Majd meglátjuk mi lesz! A MU mondjuk Torrest akkor megvehetné Rooney pótlására!
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ha egy játékos tiszteli a klubját,akkor ez a lehetőség nem lép előtérbe! Másrészről az MU-nak óriási tartozásai vannak,tehát nem engedhetik meg maguknak,hogy egy ekkora játékos értékét elherdálják! És hogy melyik klubbal járna a legjobban? Szerintem a Real Madrid-dal! Ha Angliában marad,akkor ugyanaz a közeg aki kikezdte továbbra is zaklatni fogja,tehát itt ország váltásnak is be kell következni távozás esetén! Nem mellesleg Mourinho személyében egy nagyon jó edzőt kapna a feje fölé, CR-rel pedig újra összeállhatnának,mint a sikeres manchesteri éveikben!
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson: csak mert az Everton mez hasonlít a Chelsea kékjére... ennyi a pszichológiai oka az egésznek.

Szólj hozzá