Bő négy hónappal Eduardo távozása után, Arséne Wenger úgy gondolja, hogy a horvát támadóban minden megvolt, ami egy Arsenal-játékosnak meg kell hogy legyen.

A sokat emlegetett sérülés azonban keresztülhúzta Eduardo karrierjét Angliában, pedig minden nagyszerűen alakult: 22 meccsen összesen 12 gólt szerzett, nem egyszer őmaga döntve el a mérkőzéseket. Sajnos azonban a lábtörés közbeszólt.

"Egyszerűen Arsenal-klasszis volt. Nagyon nehéz számszerűsíteni, hogy mennyire lett volna hasznos tagja a csapatnak, ha nem sérül meg." - mondta Wenger.

"Egyszerre leszek boldog és szomorú is, ahogy látom majd játszani a pályán. Azért leszek boldog, mert egy fantasztikus játékosról van szó remek mentalitással."

"Ugyanakkor azért leszek szomorú, mert nagyon keményen dolgoztam, hogy visszatérjen, és olyan érzésekkel távozott, hogy nem teljesen váltottuk valóra azokat az igéreteket, amikkel érkezett annak idején."

"Alapvetően ez nyilván a sérülésétől függött, és szépen lassan mindenki megelőzte őt a rangsorban." - emlékezett vissza a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
cefregunner! Arról van szó,hogy Dudu távozni szeretett volna,mert Chamakh érkezésével nem érezte garantáltnak a játéklehetőséget,és amikor Wenger is megerősítette ebben,akkor ezt a döntést hozta! Maradhatott volna,és küzdhetett volna,de jobbnak vélte ha távozik!
14 éve
Törölt felhasználó
Ne haragudjatok meg,de nagyon nem értettem egyet a döntéssel,mikor eladták!
Egy szezont minimum adni kellett volna neki!Nagyon kedveltem,igazán nem volt sok ideje,h bebizonyíthassa,mire képes!
Nem lett volna veszteséges itt tartani!Fel kellett volna még jobban izmosítani,akkor nagyon nagy lett volna!
De örüljünk,h Wenger pótolta őt Chamakh al,aki nagyon pozitív nekem,és régen is C.Ronaldo stílust láttam benne hangsúlyozom C.Ronaldót nagyon nagyra tartom tudása miatt!Valahogy a pimaszsága,az a rafináltság,ami igazán naggyá tesz egy csatárt pályafutása során!
De elég ha csakvissza tekintünk szívünk örök csücskére Titi-re,az a rafkó az a csendes,de veszett intelligens ragadozó támadó játéka!
ááá kellett már egy ilyen csatár mint Chamakh,fel fog épülni egyszer ez a csapat,és jó uton halad nagyon,csak néha nehéz kivárni!
na go gunnerz!
Dudunak meg sok sikert és minden jót az életben!
14 éve
Törölt felhasználó
ha nem sérül meg, minimum házi gólkirály lett volna. kegyetlenül érezte a kaput, nagyon jó játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
Kár volt a sérüléséért, én azért még így is adtam volna neki még egy szezont, bár így hogy jött Chamakh, tényleg mennie kellett, ami nem is olyan nagy gond látva Chamakh teljesítményét! Remélem jól fog játszani holnap, és nyer az Arsenal! :)
14 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá