Arséne Wenger hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, Cesc Fabregas teljesen fitt a holnapi, Shakhtar Donetsk elleni meccsre, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem biztos, hogy kezd is a spanyol.

Fabregas picit több mint egy hónapja sérült meg, a Sunderland ellen, a spanyol térdíne pont a szerencsés találatánál húzódott meg. Eredetileg egyébként úgy volt, hogy már a szombati, Birmingham elleni bajnokira visszatérhet, ám akkor Wenger még nem nevezte a kezdőbe.

Theo Walcottnak lábujj-fájdalmak miatt kellett abbahagynia idő előtt a hétfői edzést, ugyanakkor e kisebb sérülés még nem gátolja meg őt abban, hogy részt vegyen a holnapi meccsen, igaz, Wengernek még ezügyben is döntenie kell. Az angol játékos bokája azonban már teljesen rendbe jött.

Rossz hír azonban, hogy a védők közül sem Koscielny, sem Vermaelen nem térhet vissza, csakúgy, mint van Persie.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
gyerekek komolyan mondom ez már hihetetlen :D :D lábujj-fájdalmak...vicc... én meg minden reggel fázok hogyha kilépek a házból... akkor most ne mennyek suliba... ?? ;) :gulp:
14 éve
Törölt felhasználó
érdekes, hogy az idei szezonban eddig csak akkor vesztettünk pontokat, amikor Cesc nem volt a pályán! a Liverpool ellen, az első körben, majd a Sunderland ellen megszerezte a vezetést, megsérült, lecserélték, a többiek pedig nem tudták feltörni a Sunderland védelmét...a többit már tudjuk. aztán ott volt még a WBA, Chelsea...és hétvégén nyertünk nem a leghatékonyabb játékkal a Birmingham ellen. azért ez jelzésértékű...
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem tudunk tartalékolni a City elleni meccsre, mert azt a meccset be kell húznunk, nincs mese! Cescet meg Theot hagyjuk! Szerintem is max. csak az utolsó 15-20 percre elég ha bejönnek kicsit bemelegíteni a hétvégi rangadóra! De lényeg hogy ők ketten ott legyenek a City ellen, mert nagyon sokat jelenhet a "polgárok" ellen egy jó Walcott és Fabregas!
14 éve
Törölt felhasználó
Én csak a végén dobnám be a klasszisokat, nem kell itt széthajtani magunkat a City előtt, az a fontosabb meccs, a BL miatt nem izgulok! Nem azt mondom, hogy Fabregasék egyáltalán ne játsszanak, de egy 20 perc neki is bőven elég meg Theonak is. Ergo kezdőm:

Szczesny - Eboue, Squillaci, Djourou, Gibbs - Rosicky, Song, Wilshere - Vela, Chamakh, Arshavin
14 éve
Törölt felhasználó
Ha nem is kezdőként,de játszatni kell,fontos lenne a City elleni 7végi bajnoki előtt,hogy visszaszokjon a pályára! Walcott-tal kapcsolatban hasonló véleményem vagyok,játszania kell, legalább csereként!

Szólj hozzá