Mint ahogyan arról már tegnap beszámoltunk, Theo Walcott is a visszatérés küszöbén áll a Birmingham elleni rangadón, s Arséne Wenger a pénteki edzéseket követően hivatalosan is megerősítette, hogy az angol visszatér.

Rossz hír azonban, hogy Laurent Koscielny hátsérülés miatt kiesett.

"Theo Walcott visszatér, és Nicklas Bendtnert is ismét a keretben üdvözölhetjük. A csapat egyelőre még nem állt össze, de a visszatérők ott vannak a keretben." - mondta Wenger.

"Ez mindenképpen nagyszerű hír, mert közülük sokan már hosszabb ideje bajlódtak a sérülésükkel. Tavaly november óta Bendtnernek volt például hosszabb hullámvölgyei, lényegében sohasem tudott a képességeinek megfelelően teljesíteni. Walcott öt hétig volt sérült, és nagyon jó, hogy ismét a sorainkban tudhatjuk őt."

A negatív hír azonban mindenképpen az, hogy Sebastien Squillaci mellől kiesett Laurent Koscielny, a franciát Johan Djourou fogja pótolni. A Squillaci-Djourou tengely a Partizán Belgrád ellen már játszhatott együtt.

"Sajnos elveszítettük Laurent Koscielnyt egy hátsérülés miatt. Thomas Vermaelen még mindig nincs bevethető állapotban, de tíz napon belül fitt lehet."

Wenger végezetül Cesc Fabregas állapotáról osztott meg egy-két szót. Bár a spanyol középpályás, a képek tanulságai alapján, már visszatérhetett az edzésekre, játszani továbbra sem játszhat.

"Keddre van esélye. Korábban megfordult a fejemben, hogy akár már szombaton is játszhat, de végül mégsem. Nincsen kimondottan negatív dolog, egész egyszerűen még nem áll készen a holnapi meccsre." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

13 éve
Törölt felhasználó
lol most mutattak olyan statisztikát h: sagna ha jáccik akkor 52% ba nyer az arsenal, ha nem jáccik akkor 86% azé ez nem kevés h véletlen legyen.
13 éve
Törölt felhasználó
naa nem lesz match pub ??
13 éve
Törölt felhasználó
hát. nem árt rá figyelni :D:D:D elég feltünő alak :D
13 éve
Törölt felhasználó
Zigicre vigyázzni kell a maga 202 centijével... ne squilacci fogjaXD
13 éve
Törölt felhasználó
hleb visszatér az emiratesbe! lol:D csak nehogy be is köszönjön nekünk egy győztes góllal! :D nah amugy nyerni kell nincs mese. 3 vereség nem fér bele egymás után! ha nem lesz győzelem már most ki lehet jelenteni semmi esély sincs a Pl címre és a 4 helyért is kütdhetünk! na szóval nyernünk kell GOOOOOOOOOO GUNNERRSS

Szólj hozzá