Az idei szezon talán eddigi legjobb sérülésjelentését osztotta meg Arséne Wenger a szurkolókkal a mai nap folyamán.

Az Arsenal idén is hosszú sérültlistájáról ugyanis szépen, lassacskán elkezdenek majd visszatérni a játékosok.

A szombati Birmingham elleni meccsre például visszatérhet a nyári világbajnokságon lesérült Nicklas Bendtner, a Partizán Belgárd ellen vádlisérülést szerző Kieran Gibbs, valamint az Anglia-Svájc EB-selejtezőn megsérülő Theo Walcott is, amennyiben az angol középpályás sikerrel veszi a pénteki akadályokat.

Wenger pozitív híráradata azonban nem csak ennyiből állt. A többi sérült közül Cesc Fabregas (térdín), valamint Manuel Almunia (könyök) ha szombaton nem is, de kedden talán már pályára léphet a BL-ben, a Shakhtar Donetsk ellen.

A Chelsea ellen combsérülést szenvedett Sagna, valamint a belga válogatottban az Achilles-ével bajlódó Vermaelen tíz napon belül térhetnek vissza.

Robin van Persie visszatérése egy picit hosszabb ennél, várhatóan november elején jelentkezhet játékba a holland támadó.

Aaron Ramseynek sem kell már sokat várnia az első meccsére a februári lábtörése után: bár a walesi játékos tegnap már együtt edzhetett a többiekkel, novemberben egyelőre a tartalékoknál tér vissza, és várhatóan decemberben, karácsony táján már az első számú csapatban is játszhat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
14 meccs a rekordja
13 éve
Törölt felhasználó
Van Persie eddigi rekorda egy évben ha jól tudom 12-16 meccs...ebből adódóan logikusan gondolom azt hogy lazán le fog sérülni...bezzeg a Fifában is az van feltüntetve hogy sérülékeny erre csak Walcott dől ki de az havonta 48 napokra:D:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
ha novemberben kezd el játszani akk lehethogy le sem sérül év végéig de amint jan. 1-je onnantól lehet :D
13 éve
Törölt felhasználó
Van Persie most meg már November? Fenébe vele, csak meg ne sérüljön mostmár idén, de ez az egy ami tuti biztos nem így lesz! Szerencsétlen pali ez a Robin!

Szólj hozzá