Aaron Ramsey, nem meglepően, óriási boldogsággal és örömmel nyilatkozott először a visszatérése kapcsán az Arsenal hivatalos weboldalának.

A walesi középpályás rehabilitációja a vége felé közeledik, ahogy a játékos már visszatért a labdás edzésekre is a mai nap folyamán. A pályára illetődő tényleges visszatéréssel azonban még várnia kell a fiatalembernek, Arséne Wenger egy korábbi nyilatkozatában egy novemberi időpontot tartott reálisnak.

"Most már egy ideje részt vehetek az erősítő edzéseken, és az ehhez hasonló feladatokban, amik már hosszú idő óta hiányoztak. Kezdem érezni ennek az eredményeit, s nagyon jól éreztem magam a kinti edzéseken is." - mondta Ramsey.

"Nagyszerű érzés ismét kint lenni az edzőközpontban, és újból labdához érni. Nagyon régóta vártam már erre, és most hihetetlen nagyszerű érzés visszatérni."

"Motivált srácnak tartom magam. Nagyon hiányzott a foci az életemből, igazság szerint csak most realizálódott bennem, hogy mennyit jelent ez nekem valójában. Most csak azon vagyok, hogy visszanyerjem a sérülés előtti állapotomat és hogy ismét azt csináljam, amihez korábban már hozzászoktam."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
kösz safika ericesc már kb 1 hete megírta, és linkelt is képet!:P
13 éve
Törölt felhasználó
Off: 1-2 Arsenalos volt a Lakers meccsén.Név szerint Cesc,Vermaelen,RvP,Vela...Nem mondom így biztos könnyebben megy a gyógyulás 🧀A Lakers a kedvenc kosárcsapatom.
A hírhez meg hatalmas dolog h Ramsey és Bendtner visszatért,de most h a többiek is térnek vissza egyáltalán nem kell siettetni őket mert akk megint ott leszünk ahol tavaly.
13 éve
Törölt felhasználó
Hajra Öreg! Hiányoztál!
13 éve
Törölt felhasználó
De kár hogy anno megsérült! Ki tudja már milyen jó lehetne, mert tavaly nagyon jól játszott, rengetegszer kapott lehetőséget a kezdőben, és pozitív benyomást tett Aaron! Remélem nem törik meg, és tovább folytatja a fejlődést!
13 éve
Törölt felhasználó
hatalmas gyerek ez a Ramsey ! Örülök hogy visszatért, elégjól ment neki már a sérülés előtt is ! De egy valami nagyon aggaszt, Thomas Vermaelen...azt nem tudom hova tenni, mikor azt mondta Wenger, nem vállalja a műtétet, vagy valami hasnló nem emlékszek pontosan !

Szólj hozzá