Az Arsenal örömmel jelenti be, hogy Katie Chapman ismét a női csapat tagja lett.

A 28 éves középpályás a Chicago Red Starsnál töltött el egy rövid időszakot februártól mostanáig. Amíg az Ágyúsokat erősítette, a keménységéről híres középpályás 103 mérkőzésen 43 gólt szerzett négy év alatt.

Az Arsenal női csapata már akkor is fürdött a sikerekben, Chapman maga pedig húzóemberré vált. A 2009-es FA Kupa-döntőben például gólt szerzett és a 2007-es UEFA Kupa-győzelemhez is kellett az ő hathatós közreműködése. Chapmannel a soraiban nyolc fontos trófeát is nyert a Ladies.

Katievel a tapasztalat is újra megérkezik a gárdához. Az Egyesült Államokban 21-szer lépett pályára amíg távol volt, de az Arsenalos korszaka előtt 14-szer a Millwall Lionessesben is játszhatott. Futballozott a Fulhamben és a Charltonban is, azután került az Ágyúsokhoz. Emellett az angol válogatott oszlopos tagja, 82 alkalommal hívták be a nemzeti csapatba.

Vic Akers nyilatkozata:

Örülök, hogy az első hívó szóra sikerült visszahoznunk őt. Fontos ember ő, és rengeteg erőt ad a csapatnak. Hatalmas igazolás ő nekünk. Minden mérkőzésen belead apait-anyait, a munkabírása is lenyűgöző. Technikás, a gólszerzésből is kiveszi a részét. Boldogok vagyunk, hogy visszaigazoltuk őt.

Katie Chapman nyilatkozata:

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhettem az Arsenalhoz. Számos szép emléket őrzök arról az időszakról, amit itt tölthettem, szeretném ezt gyarapítani újabbakkal, mivel most tértem vissza. Az Arsenal Ladies a női labdarúgás egyik legjobb gárdája, és kiváltság itt futballozni.

Katie a jövő hónapban csatlakozik a csapathoz, és mindenki a klubnál további sikereket kíván neki!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
gondoltam megnézem, hogy egy ilyen hírnél mik a kommentek. Srácot törölték: bocsi, de ez nekem nagyon tettszett. Am elsőre én is Tomconak adok igazat, pláne hogy angol a csaj... arsenal23 v ki megérdemelte. vagy nem? 🐍 🐍 :D :D :D :D :D :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó hír...tökéletes volt ebben a csapatba sajnáltam amikor elment...de vissza jött..
14 éve
Törölt felhasználó
Csak megjegyzem,hogy csehek vezetnek 2-0-ra és mind2-ét gólpasszt Rosi adta:)
14 éve
Törölt felhasználó
Ott a pont Tomconál:D Ez már önmagában megér egy banntxD
14 éve
Törölt felhasználó
ARanka tiltva lett :gulp: :p :D

Szólj hozzá