Felnőttek:

Andrey Arshavin: Végig a pályán volt az írek ellen. Oroszország 3-2-re diadalmaskodott.

Thomas Rosicky: 90 percet játszott Skócia ellen. A csehek 1-0-ra győztek.

Samir Nasri és Gael Clichy: Mindketten kezdtek a francia nemzeti csapatban, de Nasri-t a 74. percben lecserélték. Romániát 2-0-ra győzték le.

U21-es válogatottak:

Jack Wilshere és Henri Lansbury: Előbbi 90 percet játszott, míg csapattársa pályára sem lépett Románia ellen. Anglia 2-1-re győzte le ellenfelét.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya: azt szorozd be még kettővel, vagy emeld négyzetre...
am Mancinineke teljesen igaza van! Ilyen fizikummal mindig marad majd az örök harmadik, vagy negyedik... az Arsenal ha a spanyol bajnokságban játszana, biztos h már nyertünk volna valamilyen címet, mivel ott a technikás játékra építenek inkább, mint a fizikumra... az a baj, hogyha már Sagna is lesérül ( aki elég ritkán szokott...) akkor már tényleg nagy gondoko vannak. Ezeket a sérüléseket nem lehet megúszni sajnos. Amíg Songék nem lépnek oda ugyanolyan keményen az ellenfélnek, addig az nem fog félni tőle, és ugyanúgy tovább rugdossa őket. Persze ez így biztos nem igaz, de elszomorító, hogy amíg a legtöbb csapatnál 1-2-3 sérült van, addig nálunk az egész kezdő szinte... Tényleg csak kondival lehetne ezen javítani...
14 éve
Törölt felhasználó
Sagna-3 hét-.-"

am mi van az oldallal?nagyon kihalt motanában
14 éve
Törölt felhasználó
Ciprus U19 - Anglia U19 0-4 -- Afobe 3 gólt lőtt, nagy grat neki. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem sérülés nem volt, az hiányozna még csak! :S
14 éve
Törölt felhasználó
Néztem tegnap a Franciao. - Románia meccset,Nasri az első félidőben a gallok legjobbja volt,sokat mozgott,kérte a labdákat,jól osztogatott,szóval nagyszerűen játszott,viszont a 2. félidőben már nem volt olyan hatékony, kicsit beleszürkült a csapatba,de összességében nem lehetett rá panasz! Clichy tette a dolgát igazán sok feladata nem volt,így hibája sem!

Szólj hozzá