A Manchester City menedzsere jelenleg a második helyen áll a Premier League táblázatán, ám Mancini nem bízik benne, hogy az eredmény a szezon végén is így fog állni.

A mezőnyben egyelőre csak és kizárólag a kisebb manchesteri csapat volt képes legyőzni a Kékeket.

A Chelsea elleni meccs után ezt mondtam Ancelottinak:'Legyőztünk titeket, de a Chelsea fogja nyerni a bajnokságot, tehát jobb vagy nálam'.

-nyilatkozta Mancini.

Továbbra is úgy érzem, hogy a Kékek fogják megnyerni a Premier League-t, Ők a legerősebb csapat a bajnokságban.

Technikailag az Arsenal veheti fel velük a versenyt, de a Chelsea-nek jobb fizikai ereje van.

Ez az egyetlen különbség ami Ancelottiék malmára hajthatja a vizet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
Tökéletes nyilatkozat, csak nézzük meg az átlag testsúlyt meg az átlag magasságot...
Szó szerint bedarál minket a chelsea 🐛
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szimpatikus nyilatkozat Mancini-töl.
13 éve
Törölt felhasználó
Én azt gondolom,h Wenger nagyon sok olyan játékost beépít,akit még korai,de persze tehetséges,csak a foci eredmény orientált sport,nem pedig potenciál-ra épül,de úgy látszik ennél a klubnál másképp van.
Engem pusztán csak az zavar leírhatatlanul,hogy miért nem ismeri már el végre valaki,hogy basszus kulcs sokat fejlődött a csapatunk,de nem lehet ilyen állandóan sérült kerettel és ilyen gyenge kerettel bajnokságot nyerni.
Én már leírtam ezerszer,de mostanában nem fórumoztam,talán azért vagyok most ilyen motivált!
Én kitartok a csapat mellett,de elégedetlen lehetek,mert tudom hogy mi áll Wenger mögött és a csapat a klub mögött történelem trófeák,de talán olyan ez a sport mint egy tankönyv, fejezetekből áll,nem lehet leragadni egy szinten,hanem tovább kell fejlődni lépni a tudást,én nem veszem észre azt,hogy ez a csapat olyan nagyot lépett volna előre,és én igenis vállalom,nagyon unom Wenger szövegét,sosem egyértelmű,egy edző legyen szavahihető,ne hitegesse a drukkereket,azzal hogy meghatározó játékosokat fog igazolni.Ok hogy hozott olcsón meg ingyen játékosokat,de ez nem elég!
Pontosan költeni kéne, a pénz ugyebár arra van h elköltsd befektesd!
A stadion felépült nem fogom hallgatni 10 évig még hogy ez azért van mert stadiont építettünk!Már unom,mert a klub nagyon is rendben van anyagilag!
A FENÉBE IS!LEGYEN MÁR VÉGRE EGY ARSENAL SZINTŰ KAPUSUNK!HÁT NEM HISZEM EL,HOGY EZ ILYEN NEHÉZ!
WENGER MEG MINEK RAGASZKODIK ALUMÍNIUMHOZ?
NA ÉS AKKOR MI VAN ,HA IDÉN SEM NYERÜNK SEMMIT?
Ha folyamatosan ennyi sérültünk lesz akkor ez már pedig így lesz!
Na és akkor meddig tart a bizalom?hm?
13 éve
Törölt felhasználó
a Chelsea játékosai se "állat-fizikummal" születtek - persze ez a genetikától is függ -, de egészen biztos, hogy az edzéstervük eltérő az Arsenalétól! emellett a Chelsea játékosállományának az átlagéletkora jó néhány évvel magasabb, mint az Arsenalé! ugye nem mondok újat azzal, hogy egy idősebb játékos - megfelelő edzéssel - keményebb kötésű, mint egy nagyon tehetséges fiatal, és a Chelsea javarészt ilyen tapasztalt, idősebb játékosokból áll! a csapat magja már nagyon közel van a 30-hoz, vannak akik már túl is vannak rajta, mint pl. Drogba, Lampard! ez a bombaerős Chelsea rövid időn belül ki fog öregedni, az Arsenal viszont akkora fog berobbanni.../jobb esetben/

egyébként meg nem Wengernek "kéne mondania az összes játékosnak h járjanak kondizni", hanem alapból egy intenzívebb edzésprogramot kéne csinálni, amiben a labdabiztosság mellett a fizikumfejlesztésnek is nagy szerepe van.
13 éve
Törölt felhasználó
igen egyértelmű h ezzel van baj nincs meg a játékosoknak az a fizikai ereje ami a PL-hez kell... van pár játékosunk aki sovány és nincs rajta semmi izomzat... és amiatt is van a sok sérülés mert így sokkal könnyebben sérül valaki ha kevesebb az izomzata .. szóval nem nagyon kell csodálkozni azon h ennyi sérültünk van mindig ... wengernek meg kéne mondania az összes játékosnak h járjanak kondizni mert amíg ilyen lesz mindenki addig megmarad a sok sérült... RvP is mindig lesérül mindig vagy walcott mivel csont és bőr mind2 ember..

Szólj hozzá