A Stamford Bridge-n folytatódik tovább az Arsenal idei szezonja, egy kőkemény rangadó jó felmérés lehet Arséne Wenger fiataljainak, hogy valóban készen állnak-e a bajnokság megnyerésére.

Mindkét csapat vereséget szenvedett a bajnokság előző fordulójában: a Chelsea idegenben kapott ki a Manchester Citytől, az Arsenal pedig meglepetésre otthon az újonc WBA-tól. A talpraállás kulcsfontosságú lesz. Az Arsenal, egy esetleges győzelemmel egy pontra közelítené meg a Chelsea-t, míg ha a kékek győznek, hét pont lesz a különbség.

A sérültek is meghatározóak lehetnek a mai meccsen: míg a Chelseaből egyedül Lampard sérült a kezdőből (a helyén Ramires játszik), addig az Arsenalból Fabregas, Walcott, van Persie, Almunia és Vermaelen is a hiányzók között van a kulcsemberek közül.

Az Arsenal védelmének kulcsfontosságú feladata lesz megállítani Anelkáékat a gólszerzésben: Droga például az elmúlt 12 Arsenal elleni összecsapáson 10 gólt szerzett. Ebben az évben pedig a 21 szerzett gól mellé mindössze kettőt kaptak.

A kezdők: Arsenal: Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci (csapatkapitány), Clichy, Diaby, Song, Wilshere, Nasri, Arshavin és Chamakh. Cserék: Szczesny, Emmanuel-Thomas, Vela, Rosicky, Denilson, Djourou.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Cole, Mikel, Essien, Ramires, Malouda, Anelka, Drogba. Cserék: Kakuta, Van Aanholt, Sturridge, Zhirkov, McEachran, Ferreira, Turnbull.

Kérünk mindenkit a kulturált eszmecserére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (303)

14 éve
Törölt felhasználó
2-0 sajna de ha 0-0 let volna akk is elmondhatnánk h nem látunk egy gyenge derbit csak a biro ott baszta ell h hagyta ki csuszni a mecset mert ha diabinak nincs szerencsélye akk ez a majom mikel lehet h eduardo lábat csinálhatot volna neki roszabik esetbe de majd jönek ökk hozánk is :P
14 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Legalább addig amíg Wenger,ebben biztos vagyok!

Woolwich1885! Ha neked az utóbbi 6 év nem adott okot pesszimizmusra,akkor nincs miről beszélni!
Látni kell,hogy a dolgok nem változtak a 2-3 évvel ezelőttiekhez képest!
Ugyanazok a hibáink,és a hiányosságaink, mint amik az utóbbi pár éveben a trófea nélküli időszakban megvoltak,vagy még rosszabb,mivel ez a keret véleményem szerint gyengébb,mint a 2008-as! Sajnos semmi garanciát nem látok arra,hogy 2-3 év múlva ismét visszatér a klub a sikerek útjára!
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc: az első gólnál Songot szerintem szabálytalanul szerelte Ramires. a 2ik gól télleg Nasri hibája, de így is úgyis nyertek volna. Nasrira nem vagyok mérges, mert küzdött, de a védekezés katasztrófális. Lehet, hogy saját térfelünkön adtuk el, de minek kell annyira feltolni a védekezést, amikor Terryék hátul passzolgatnak, hogy 5 ember az ő térfelükön rohangál. ezt még mindig nem értem.
14 éve
Törölt felhasználó
a tottenham meg az eredményeket nézve GYENGE! keretileg eros,ott is lesznek,de mogottunk.
14 éve
Törölt felhasználó
nem azt mondom,hogy nincs esély arra ,hogy a city megeloz,de wenger-éra alatt mindig top4-ben végeztunk,ráadásul,wigantol kikapott a city,botladoznak,nem igazi csapat,nálunk sok sérult jott ossze megint,és ugy vagyunk ilyen helyen,ugyhogy sztem 3-ban végzunk! na mindegy,csak nem birom nézni ezeket...

Szólj hozzá