Hírek /

Továbbra sincs szerencsénk a sérültekkel

Arséne Wenger legfrissebb sérülésjelentésében csak rossz hírekkel szolgált.

Bár még tegnap a francia azt mondta, hogy 50-50% az esélye annak, hogy Fabregas visszatérhet a hétvégi rangadóra, a legfrissebb orvosi jelentések azonban kimutatták: a spanyol játékos térdín sérülése még nem jött teljesen rendbe.

Fabregason kívül Almunia sem játszhat, ráadásul a Partizán Belgrád elleni meccsen megsérült Kieran Gibbs is. A fiatal angol bal szélső vádlisérülés miatt nem lesz bevethető állapotban várhatóan két-három hétig, így az angol U21-es csapatban sem tudja hazáját képviselni.

Thomas Vermaelen Achilles-sérülése sem javul. A belga játékos a szeptemberi válogatott meccseken sérült meg, s bár akkor Wenger azt gondolta, hogy pár napon belül visszatérhet a védő, Vermaelen azóta sem játszhatott.

Vermaelen így értelmszerűen a vasárnapi rangadón sem vehet részt, sőt mi fájóbb, könnyen lehet, hogy azután sem egy darabig. Wenger azonban hozzátette, nem tartja valószínűnek, hogy meg kell operálni a belgát.

Az azonban már kezd körvonalazódni, hogy kik térhetnek vissza a jövő héten esedékes EB-selejtezők kapcsán, ugyanis Nicklas Bendtner mellett Theo Walcott is visszatérhet a Chelsea utáni bajnokin, a Birmingham ellen.

Érdekesség, hogy Wenger ezeket a sérüléseket még mindig a nyári világbajnokság számlájára írja.

"Nem igazán tudunk mit tenni ezekkel a sérülésekkel, mert gyakorlatilag mindig a válogatott meccsek után térnek vissza nem bevethető állapotban a játékosaink."

"Szerencsénk, hogy nagy keretünk van, és megpróbálunk kezdeni valamit a jelenlegi helyzetünkkel, de sajnos pontosan ugyanaz miatt veszítettük el Vermaelent, Walcottot, Bendtnert, és úgy vélem, Fabregast is."

"Nem könnyű ilyen zsúfolt programban játszani: július 11-én Spanyolország még a döntőt játszotta, aztán pontosan rá egy hónapra már Mexikóval játszott barátságot mérkőzést, mindenféle felkészülés nélkül."

"Emiatt fáj most a fejünk, bár ha megnézzük az európai csapatokat, láthatjuk, hogy más is jár hasonló cipőben, mint mi."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

9 éve
adimakker! Nem tudom,hogy te mit értesz klasszis alatt,de szerintem 10-ből 9 ember azt mondaná Chamakh-ra,hogy nem az! A meccs\gól statisztikát pedig nézd meg még egyszer, mert nagyon elnézhettél vmit! Örülnék neki,ha RvP-nek lenne már egy sérülésmentes szezonja,és megmutatná,hogy mi az a klasszis szint! Simán benne van 30 gól egy szezonban,csak hát a sérülései miatt állandóan formába kell hoznia magát!
9 éve
OK, most jöhetnek a kritikák, hogy miért pont egy ukrán csapatból vegyünk, hát ez szerintem jó referencia:
http://www.youtube.com/watch?v=3pRH-BD9r00&feature=related
9 éve
Én a Shakhtarból remélek egy pár játékost: Jadson, Douglas Costa, Willian, Luiz Adriano... reméljük, ellenünk jól teljesítenek majd, és egyik-másik felkelti Wenger érdeklődését.
9 éve
gervinho pl felépítésű játékos. akár az új drogba is lehetne :P :D
9 éve
No comment. Ezek miatt már most elúszóban van a bajnoki cím. Mert a Chelsea ellen sosem tud egy igazi Arsenal játszani, mindig verbuválnunk kell egy kibaszott kezdő 11-et.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek