Arséne Wenger legfrissebb sérülésjelentésében csak rossz hírekkel szolgált.

Bár még tegnap a francia azt mondta, hogy 50-50% az esélye annak, hogy Fabregas visszatérhet a hétvégi rangadóra, a legfrissebb orvosi jelentések azonban kimutatták: a spanyol játékos térdín sérülése még nem jött teljesen rendbe.

Fabregason kívül Almunia sem játszhat, ráadásul a Partizán Belgrád elleni meccsen megsérült Kieran Gibbs is. A fiatal angol bal szélső vádlisérülés miatt nem lesz bevethető állapotban várhatóan két-három hétig, így az angol U21-es csapatban sem tudja hazáját képviselni.

Thomas Vermaelen Achilles-sérülése sem javul. A belga játékos a szeptemberi válogatott meccseken sérült meg, s bár akkor Wenger azt gondolta, hogy pár napon belül visszatérhet a védő, Vermaelen azóta sem játszhatott.

Vermaelen így értelmszerűen a vasárnapi rangadón sem vehet részt, sőt mi fájóbb, könnyen lehet, hogy azután sem egy darabig. Wenger azonban hozzátette, nem tartja valószínűnek, hogy meg kell operálni a belgát.

Az azonban már kezd körvonalazódni, hogy kik térhetnek vissza a jövő héten esedékes EB-selejtezők kapcsán, ugyanis Nicklas Bendtner mellett Theo Walcott is visszatérhet a Chelsea utáni bajnokin, a Birmingham ellen.

Érdekesség, hogy Wenger ezeket a sérüléseket még mindig a nyári világbajnokság számlájára írja.

"Nem igazán tudunk mit tenni ezekkel a sérülésekkel, mert gyakorlatilag mindig a válogatott meccsek után térnek vissza nem bevethető állapotban a játékosaink."

"Szerencsénk, hogy nagy keretünk van, és megpróbálunk kezdeni valamit a jelenlegi helyzetünkkel, de sajnos pontosan ugyanaz miatt veszítettük el Vermaelent, Walcottot, Bendtnert, és úgy vélem, Fabregast is."

"Nem könnyű ilyen zsúfolt programban játszani: július 11-én Spanyolország még a döntőt játszotta, aztán pontosan rá egy hónapra már Mexikóval játszott barátságot mérkőzést, mindenféle felkészülés nélkül."

"Emiatt fáj most a fejünk, bár ha megnézzük az európai csapatokat, láthatjuk, hogy más is jár hasonló cipőben, mint mi."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
adimakker! Nem tudom,hogy te mit értesz klasszis alatt,de szerintem 10-ből 9 ember azt mondaná Chamakh-ra,hogy nem az! A meccs\gól statisztikát pedig nézd meg még egyszer, mert nagyon elnézhettél vmit! Örülnék neki,ha RvP-nek lenne már egy sérülésmentes szezonja,és megmutatná,hogy mi az a klasszis szint! Simán benne van 30 gól egy szezonban,csak hát a sérülései miatt állandóan formába kell hoznia magát!
13 éve
OK, most jöhetnek a kritikák, hogy miért pont egy ukrán csapatból vegyünk, hát ez szerintem jó referencia:
http://www.youtube.com/watch?v=3pRH-BD9r00&feature=related
13 éve
Én a Shakhtarból remélek egy pár játékost: Jadson, Douglas Costa, Willian, Luiz Adriano... reméljük, ellenünk jól teljesítenek majd, és egyik-másik felkelti Wenger érdeklődését.
13 éve
Törölt felhasználó
gervinho pl felépítésű játékos. akár az új drogba is lehetne :P :D
13 éve
Törölt felhasználó
No comment. Ezek miatt már most elúszóban van a bajnoki cím. Mert a Chelsea ellen sosem tud egy igazi Arsenal játszani, mindig verbuválnunk kell egy kibaszott kezdő 11-et.

Szólj hozzá