Arséne Wenger akár a legkésőbb időpontig, szombat délelőttig elhúzhatja az utazó keret kihirdetését, miután továbbra is kétséges, hogy Cesc Fabregas tudja-e vállalni a játékot a hétvégi Chelsea elleni ütközeten.

Az Arsenal csapatkapitánya még szeptember 18-án sérült meg a Sunderland ellen, ugyanis maga a mozdulat, s ezzel együtt a gólszerzés, remekül sült el, eme akciót azonban a spanyol térdíne bánta. Wenger közlése szerint a spanyolnak 50% az esélye, hogy játszhat a Stamford Bridge-n.

A csapat másik sérültje, Manuel Almunia a West Bromwich meccs óta nem végzett teljes körű edzésgyakorlatot, így minden valószínűség szerint ismét Lukasz Fabianski kapja meg a lehetőséget Wengertől.

A francia azt is közölte, hogy Thomas Vermaelen biztosan nem tér vissza a Chelsea ellen, míg a Sporting Braga elleni keretből meglepetésre kimaradó Diabynak 80%-a az esélye a játékra- az pedig teljesen biztos, hogy benne lesz a keretben.

A Chelsea elleni meccset követően ismét a nemzetközi válogatott meccsekre fókuszálhat a világ, miután folytatódik a 2012 EB-s selejtezőprogramja. Egyes nemhivatalos hírek szerint van Persie és talán Walcott is visszatérhet a október 16-ai, Birminghami meccsre. Wenger azt azonban elárulta, hogy Bendtner addigra várhatóan felépül az ágyéksérüléséből, és Aaron Ramsey is jól halad a gyógyulásával.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
Én is olvastam az arsenal.com híreit és nem túl bíztatóak a vasárnapi rangadó előtt...még jó, hogy a cslzinél sem áll rendelkezésre mindenki. Bár náluk jóval kevesebb a sérült...
13 éve
Törölt felhasználó
Off:
Nagyon rossz hírek láttak ma napvilágot! Az Arsenal.com ma bejelentette,hogy Cesc Fabregas ,Almunia és Gibbs sem lehet ott a Cheslea elleni keretben!Továbbá az Arsenal hivatalos honlapja azt is közölte,hogy Vermaelen nem mostanság fog visszatérni! Wenger szerintem nincs szükség műtétre(én erre nem mernék mérget venni),de ez a sérülés elég lassan gyógyul és elég sok időt vesz igénybe! Wenger Walcottal kapcsolatban elmondta,hogy Október közepe fele valószínűleg játszhat! 2-3 hét kell még neki ,szóval közel sem biztos a Birmingham City elleni játéka!

Nem mondok ezekre a hírekre semmit! :-S Azért azt remélem ,hogy Kierannak nem súlyos a sérülése!
Go-Gunners!
13 éve
Törölt felhasználó
Drogba nyilatkozata a meccs előtt igen szimpatikusra sikeredett,teljesen mást vártam volna tőle :wow:
13 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam,hogy Cesc nincs a válogatott keretben úgyhogy lesz ideje teljesen felépülni a Birmingham elleni meccsig,mint ahogy RvP,Bedtner,és talán Walcott is visszatérhet addigra! Szóval már csak ezt a Dinamo elleni derbit kell átvészelni,és utána jönnek vissza a játékosaink! Remélem a válogatott meccseken nem lesznek újabb sérültjeink,a franciáknak pl.: négy játékost is adunk (Clichy,Sagna,Diaby,Nasri)!
13 éve
Törölt felhasználó
Meg jo, hogy Vermaelenre azt mondta Wenger, hogy 1 kis serules 1 het mulva mar jatszhat. Komolyan mondom vicc. A hetvegi meccstol nem varok semmi csodat. Szerintem a szokasos lesz, Drogba kivegez minket.

Szólj hozzá