Arséne Wenger a Sunderland elleni, 1-1-re végződő bajnoki meccs után egy meccsre szóló eltiltást, s 8000 fontos pénzbírságot kapott az Angol Labdarúgó-szövetségtől, mivel Darren Bent egyenlítőgólja után 'lerohanta' a negyedik játékvezetőt, s számon kérte rajta, hogy miért húzta tovább a bíró a ráadást az előrejelzett négy percnél.

A 60 esztendős szakember a Tottenham Hotspur otthonában nem ülhetett le az Arsenal kispadjára, mivel a meccs előtt elfogadta az FA vádjait, azonban ez nem viselte meg túlzottan az Ágyúsokat, akik hosszabbítás után 4-1-es sikert, s persze továbbjutást ünnepelhettek az ősi rivális arénájában.

Harry Redknapp, aki az összecsapás után leginkább csak azzal foglalkozott, hogy Samir Nasri 'színészi teljesítménye' döntötte el a meccset az Arsenal javára, elfelejtve azt is, hogy Robbie Keane gólját egyértelmű lesálás előzte meg, valószínűleg még mindig nem heverte ki a vereséget, hisz most Wengerről nyilatkozott, kifejtve véleményét, miszerint a francia menedzser 'csatlakozott a flúgosok táborához'.

Emlékszem arra, hogy amikor Wenger megérkezett Angliába, azt írták róla az újságok, hogy a meccsek alatt úgy viselkedik, mint egy professzor, s nem szereti az olyan idiótákat, akik föl-le ugrálnak, üvöltöznek, kiabálnak, sikitoznak vagy éppen fütyülgetnek. A cikkekben az állt, hogy ő egyszerűen csak végigüli az összecsapásokat, s megfigyel minden mozzanatot, mintha csak sakkozna.

Vele veretlenül lett bajnok az Arsenal, de azóta csatlakozott a flúgosokhoz, s meg kell mondjam, hogy ő az egyik legnagyobb dilis. Menedzserként mindig feszültség vesz körül minket, s ez megtette rá a hatását. Most már nem ül a kispadon, hanem mindenkivel veszekszik. Régen ő volt a legcsendesebb szakember, de jócskán megváltozott, viszont nincsen bajom vele, hisz hozzám mindig is jó volt, s még meg is szoktam látogatni az irodájában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

14 éve
Törölt felhasználó
Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Diaby, Nasri, Eboue, Chamakh, Arshavin Ez a mai WBA elleni kezdőnk!!
14 éve
Törölt felhasználó
eddig sokkal jobb a City
14 éve
Törölt felhasználó
H lehet mondani ilyet Wengerről h ő az egyik legnagyobb dilis? :D Lol!
14 éve
Törölt felhasználó
Na megyek nézni a City-Chelseat! Hajrá City kivételesen! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Vik!
dehogy beteg,csak beivott:D

Szólj hozzá