Az Ágyúsok tegnap hazai pályán fogadták a West Brom gárdáját, s elszenvedték az Emiratesben első idénybeli vereségüket. A mérkőzés első félidejében Manuel Almunia tizenegyest fogott, ám a második játékrészben a vendégek háromszor is bevették a kapuját Peter Odemwingie, Gonzalo Jara, illetve Jerome Thomas révén, s bár az észak-londoniak Samir Nasri duplájával vissza tudtak jönni a meccsbe, az egyenlítésre már nem futott az erejükből az utolsó percekben.

Az Arsenal ezzel elszalasztotta a lehetőséget, hogy egy pontra megközelítse az éllovas Chelsea együttesét, amely 1-0-ra kikapott a Manchester City otthonában, s így a Manchester United  gárdája megelőzheti az Ágyúsokat, hacsak ki nem kap ma a Bolton Wanderers ellen.

Wenger fiai kedden a Partizan Belgrád arénájában javíthatnak, majd hétvégén a Stamford Bridge-en kell majd bizonyítaniuk a címvédő ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (626)

14 éve
Törölt felhasználó
xDgonka az a szerencséd, h nem voltál:'Dsztem te is a véglek töröltek listáján lennél:Dfantit azér sajnálom :blank:
14 éve
Törölt felhasználó
a hétszázát mi volt itten jézus mária,de jo hogy nem voltam gépközelbeXDDDáá csak átfutottam a kommenteket és látom hogy jo tucat ember bannolva...
és én élek:D
14 éve
Törölt felhasználó
Pedig 2-szer is vezetett a Bolton... 😏
14 éve
Törölt felhasználó
eddig a bolton-man.u 2-2 nagyon remélem h a bolton megtartja esetleg meg nyeri a meccset...bár ismerem a man.ut mákosok nagyon..
14 éve
Törölt felhasználó
Bolton-Mu 2-2! :P

Szólj hozzá