Arséne Wenger még az idei szezon megkezdése előtt írt alá egy új, négy éves szerződést a csapattal, így 2014-ig gyakorlatilag eldőlt, hogy a francia lesz az Arsenal edzője.

Arról kapcsolatban, hogy mi lesz, mi következhet eztán, Wenger nem igazán beszélt. Most azonban megtört a jég, s a francia L'Equipe magazinnak árult el egy-két dolgot a hosszú távú jövőjével kapcsolatban.

"Addig fogok edzősködni, amíg egészséges vagyok. Nem is feltétlenül profi szinten kell befejeznem, hanem akár azzal, hogy fiatal játékosokat edzek majd." - mondta Wenger.

"Azt tervezem, hogy a jelenlegi szerződésem végéig az Arsenallal maradok, de a korom miatt a rövid távú lehetőségeimet is meg kell fontolnom."

"Az, hogy még mindig itt vagyok, nem azért van, mert nem kaptam, vagy kapok ajánlatokat más csapatoktól, hanem azért, mert nagyon értékelem, amit a klub vezetőségétől kapok. Szerencsésnek érzem magam, hogy teljes szabadsággal dolgozhatok." - tette hozzá.

Wenger 1996 szeptemberétől az Arsenal menedzsere, az elmúlt 13 évben pedig a klub egyik legsikeresebb edzőjévé vált: kétszer duplázott csapata, valamint a 2003/04-es idényben veretlenül teljesítették a szezont.

"Franciaországban a Strasbourg áll az első helyen a személyes rangsoromban, valamint a PSG. Ez a csapat hatalmas potenciállal rendelkezik. Vajon készen állok-e egy párizsi kihívásra? Nem tudom. Jelenleg nem. Az a helyzet, hogy jelen pillanatban a PSG szintje nem fér össze a város nagyságával." - zárta szavait a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

14 éve
Törölt felhasználó
ez bszott nagy hülyeség!!!ez az igazság, kétségtelen, h a jelenkor és talán a valaha volt legnagyobb edzője SAF!akármennyire is nem bírom a skót szeszkazánt ezt az igazság!és itt nem azt állították sorrendbe, h ki vegye át az Arsenalt(bebszna ha saf 🐍), hanem, h ki a legjobb edző most!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon szomorú, hogy egy Arsenal szurkoló fergusont rakja az első helyre. mourinho meg teljesen szembe megy az Arsenal stílusával. Legyen akármilyen eredményes is soha nem épített volna ilyen csapatot mint az Arsenal ennyi pénzből mint Wenger.
14 éve
Törölt felhasználó
Én egyértelműen Sir Alex Fergusont rakom be első helyre, akármilyen elfogult is akarok lenni, ő a biztos első! Amit ő elért, az nem semmi! A második szerintem is Mourinho, és a 3. pedig Arséne Wenger! Arshapatya összeállításával értek egyet, a 4. nálam is Ancelotti, de például én Hiddinket is egy nagyon jó edzőnek tartom!
14 éve
Törölt felhasználó
1.AW
2.Mourinho
3.SAF
14 éve
Törölt felhasználó
1.SAF
2.Mou
3.AW
4.Ancelotti
5.van Gaal

ez egy hirtelen-lista..:D

Szólj hozzá