Tomas Rosicky elismerte, feltehetőleg nem ő fogja elvégezni az Arsenal esetleges büntetőit az első számú rúgók, Robin van Persie, vagy Cesc Fabregas távollétében.

A cseh középpályás akkor került kritika alá, amikor kihagyta a tizenegyesét a Sunderland ellen. Bár akkor még úgy tűnt, enélkül is győz a csapat, a Sunderland azonban a 95. percben egyenlített. Az, hogy Rosicky rúgta a büntetőt egyébként magát, Wengert is meglepte.

"Nasri remekül rúgta mindkét büntetőjét a tegnapi Ligakupa meccsen, szóval úgy gondolom, ez állandósulni fog." - mondta Rosicky.

"A büntetőm előtt beszéltem Samirral és Marouane-nal is, de egyikőjük sem volt biztos magában, szóval én álltam a labda mögé. Viszont Samir remekül rúgta mindkét tizenegyesét, szóval ennyit akartam mondani ezzel kapcsolatban."

A cseh végül viccesen arra is kitért, hogy fogalma sem volt arról, hogy Wenger hol tartózkodott a tegnapi meccsen. Mint ismert, a francia menedzsert a múlt hét szombaton nyújtott viselkedése miatt 8000 fontos pénzbírságra, valamint egy meccses eltiltásra kötelezte az angol labdarúgó szövetség, amit Wenger el is fogadott.

"Őszintén szólva még azt sem tudtam, hogy nincs ott a padon." - mondta jókedvűen a 29 éves középpályás.

"Néha nehéz az ilyen kisebb dolgokkal foglalkozni, mert csak a meccsre koncentrálunk, és őszintén szóval nem is tudtam, hogy el volt tiltva."

"Csak a félidőben jöttem rá erre, hogy nincs ott a padon. Természetesen a játék előtt és a félidőben is jelen volt a megbeszéléseken."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
nem baj egyszer bár ez érdekes h egyikük se volt biztos magában....remélem nem sérül le...nagyon jó formában van...
14 éve
Törölt felhasználó
Illene rá a szerep a Prince of Persiaból!
14 éve
Törölt felhasználó
Lehet h kihagyta azt a büntetőt, de ebben az évben bombaformában van! Szerintem a csapat egyik legjobbja!
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon mérges voltam rá a meccs végén, de mostmár ép ésszel belátom, hogy ő is hibázhat, meg mi a garancia arra, hogy Nasri is belőtte volna például? Akkor meg mindenki azt mondta volna, hogy inkább Rosicky lőtte volna...
14 éve
Törölt felhasználó
hm,érdekes,hogy Chamakh és Nasri sem vállalta..

Szólj hozzá