Aaron Ramsey úgy gondolja, semmilyen másodlagos gondolatai nem lesznek egy becsúszást illetően, ha majd novemberben visszatér a pályára.

A walesi középpályás febuárban, a Stoke City ellen szenvedett nyílt szárkapocs- és sípcsonttörést, azóta pedig már minden a terv szerint halad a rehabilitáción, és Wenger számításai szerint november körül már visszatérhet.

A kulcskérdés azonban az lesz, hogy képes lesz-e Ramsey a mentálisan is feldolgozni a történeteket, csakúgy, mint Eduardo, vagy korábban Diaby. A 20 éves játékosnak azonban szemernyi kétsége sincs afelől, hogy ez nem lesz így.

"Nem, semmilyen másodlagos gondolataim nem lesznek." - mondta Ramsey.

"Láttam a röntgeneredményeket, láttam a vizsgálatok eredményeit, a lábam erős, szóval nem fogok a sérülésemre gondolni, ha majd a pályán leszek."

"Nemrégiben kezdtem el futni, vannak jó és rossz napjaim a rehabilitációm során, de lassan végre visszatérhetek. Már egyáltalán nem fáj a lábam." - tette hozzá.

"Az egész sérülésben az volt a legjobb dolog, hogy rájöttem, mennyi mindent jelent saját magamnak a pályafutásom. Most már alig várom, hogy újra edzhessek és játszhassak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem se fog olyan hamar visszakerülni.
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem fog egy hamar visszakerülni a kezdőbe szegény srác :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Aron!
???
nem azt mondtam,hogy le kell tiltani már nem azért..
14 éve
Törölt felhasználó
Pasti, a jövőben mellőzzük az ilyen cikk részletek bemásolását... veled soha nem volt probléma, mióta az oldal tagja vagy, így "csak töröltem a kommented és bannoltalak", viszont meccs előtt fél órával feloldom a tiltást ;)

(és nem kell figyelmeztetni az ilyen dolgokra, mert látom én is ;) :))
14 éve
Törölt felhasználó
ha a 60 ezret elosztod 5-el ! :D az 12 ezer ! szoval, elég annyi ember idegenbe ! :P

Szólj hozzá