Az Arsenal a már amúgy is hosszú sérüléslistájára a múlt hétvégén újabb ember iratkozott fel Abou Diaby személyében, aki bár csere volt a Bolton elleni mérkőzésen, mégsem kerülhette el az ágyúsok immáron hírhedt balszerencse-sorozatát.

Az eset már csak azért is fájó, mert Diaby mindössze 11 percet tartózkodott a pályán, mielőtt utólérte Paul Robinson becsúszása. A visszatérési idejéről Arséne Wenger sem nyilatkozott biztosan, az azonban 100%, hogy a francia középpályás mind a Sporting Braga ellen BL-találkozót, mind a hétvégi bajnokit ki fogja hagyni.

"Picit határozatlan vagyok afelől, hogy pontosan mennyit fog Diaby kihagyni, ugyanis pont az a bokája sérült meg, amit már egyszer korábban műtöttek." - mondta Wenger.

"Nagyon feszülten vártam a hétfői vizsgálatok eredményét, mert Diabyval kapcsolatban mindig negatív meglepetést szoktunk kapni, most azonban igéretesnek tűnnek ezek a vizsgálatok." - tette hozzá.

"Nem tudom, mennyit fog kihagyni, mint ahogyan azt sem, hogy a gyulladás mikor fog teljesen elmúlni."

Wenger ugyanakkor azt is hozzátette, hogy Diaby, az esetet követően, örülhet, hogy megúszta piros lapos büntetés nélkül.

"Dühös volt, és a túlreagálása miatt könnyen leküldhették volna a pályáról."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

14 éve
Törölt felhasználó
gyertek át a pubba! :D
14 éve
Törölt felhasználó
az igaz kicsit unom h az első 20 perc úgy telik h linkeket keresek:D
14 éve
Törölt felhasználó
nah meg mindenkinek akadozás mentes jóminőségű stream-et kívánok!! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Tőlem lehet unalmas, csak nyerjük meg! :D:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
remélem izgalmas lesz nem valami unalmas meccs...

Szólj hozzá