Az Arsenal fantasztikusan kezdte a 2010/11-es Bajnokok Ligája-idényt, hiszen egy laza hatost gurított a portugál Braga csapatának az Emirates Stadionban.

Már a 8. percben megszerezte a vezetést az Arsenal, miután Cesc Fabregas értékesített egy tizenegyest azután, hogy Marouane Chamakhot faltolták a tizenhatoson belül.

Az első játékrész felének letelte után nem sokkal Andrey Arshavin is betalált, sőt, nem sokkal később Chamakh is gólt szerzett, állva hagyva a kapust tökéletesen helyezett lapos lövésével.

A második félidő elején Arshavin ismét megvillant, az 52. percben ugyanis nagyszerű beadását követően Cesc Fabregas volt eredményes fejjel.

A 63. minutumban felfrissült a csapat kissé, hiszen Denilson és Vela beállt, milyen jól tette Arsene Wenger, hogy bevetette őket. A fiatalok egyébiránt kiválóan helytálltak és klasszis produkciókkal rukkoltak elő. Jack Wilsheret is meg kell említeni, aki szintén maradandót alkotott.

A mérkőzésen sokat villanó Arshavin Velát is kiszolgálta egy gólpasszal, aki a labdát hanyag mozdulattal pörgette a kapus fölött a hálóba.

Az utolsó szó is a mexikói futballistáé lett, aki beállította a 6-0-s végeredményt.

Nagyszerű este volt, köszönjük fiúk!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (425)

14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Te jó ég, de hülyeség jutott eszembe :D
Aki látta már a magyar népmesék - kőleves átdolgozását az érti:
A hírhez tartozó kép jobb oldalán - Babi néni CSŐ :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
átlagba 1,2 gb és 4 megás nettel de max 2 mb-s letöltéssel megvan max 5 perc alatt.....
14 éve
Törölt felhasználó
köcce:)
14 éve
Törölt felhasználó
StoryTV közvetÍti a DVSC meccset Gabee

Szólj hozzá