Ha az Arsenal megszeretné nyerni a Bajnokok Ligáját az idei szezonban, óriási szerencsére is szüksége van, véli Arséne Wenger.

A francia szerint a tavalyi döntősők - Inter és Bayern München - is más-más utat jártak volna be a szerencse nélkül.

Döntéseket kell hoznod, hogy elérd a célod.

-nyilatkozta Wenger.

Normális játékvezetés mellett egyik csapat sem juthatott volna a döntőbe. Sem a Bayern, sem pedig az Inter.

Például a tavalyi idényben a Bayern egy öt méteres lesgólt szerzett a Fiorentina ellen, majd idegenben egy remekbeszabott Robben gól döntött.

Majd Wenger kitért az Arsenal szerencsétlenségére is.

Szükséged van arra, hogy a fontosabb játékosaid ne sérüljenek le. Ezekre a futballistákra áprilisban nagy szükséged lehet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
"Szükséged van arra, hogy a fontosabb játékosaid ne sérüljenek le. Ezekre a
futballistákra áprilisban nagy szükséged lehet."

Így nagyon nehéz lessz nekünk de mivel a szerencsével is hadilábon állnuk szinte lehetetlen megnyerni nekünk a BL-t de van rá esély!! Go Gunners!!
14 éve
Törölt felhasználó
""Szükséged van arra, hogy a fontosabb játékosaid ne sérüljenek le. Ezekre a futballistákra áprilisban nagy szükséged lehet."" Akkor mi már nem nyerhetjük meg. Nálunk nem létezik ez a szó, hogy ne sérüljenek le!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyunk nagy esélyesek, viszont ha jó napot fogunk ki, bármi lehet! A PL sokkal inkább a sorozatos jó teljesítménnyel hódítható el, ott hétről hétre kell jól játszanod! Itt a BLben elég egy jó napot kifognod, és máris sokat léptél előre! Mindegyiknek van előnye, és hátránya is! Remélem valamit azért nyerünk idén, számomra nagy meglepetés lenne, ha az a BL lenne!
14 éve
Törölt felhasználó
hm hát én is csak néztem h bayern inter döntő::D rohadt egy unalmas meccs volt...és hát igen a szerencse ált a sorsolásig van velünk:D
14 éve
Törölt felhasználó
A Fiorentina is lőtt egy lesgólt... Meg azért a Bayern vert egy MU-t, majd idegenben 2-0-ról jöttek vissza a meccsbe, majd oda-vissza verték a Lyont. Azért... nem mondanám, hogy nem volt megérdemelt a döntőben való szereplésük. Azért nem kell mindent a játékvezetésre fogni... Szerintem ezzel a nyilatkozattal Wenger Robbennek akart odaszúrni :)

Szólj hozzá