Abou Diaby a soron következő két mérkőzését kénytelen lesz kihagyni, miután a szombati, Bolton ellen mérkőzésen egy kisebb bokasérülést szedett össze.

Az Arsenal középpályása mindössze 11 percet tölthetett a hétvégén az Emiratesben, mivel Paul Robinson durva belépője után el kellett hagynia a játékteret.

A 24 éves francia tehát a szerdai Braga elleni Bajnokok Ligája meccsen nem fog játszani, csakúgy mint csapattársa, Thomas Vermaelen, aki egy achilles sérülés miatt szorul a partvonal mellé.

Diabynak a bokájával vannak problémák, Robinson belépője után, s jelenleg nem tudom megmondani a pontos visszatérését.

Nem játszhat holnap, és hétvégén sem.

-nyilatkozta Wenger.

Thomas Vermaelen sem játszhat, mivel egy kisebb achilles sérülést szenvedett el még a válogatott meccsén.

Walcott, van Persie, Bendtner és Ramsey eddig is hiányoztak, ám most Vermaelen és Diaby is kidőlt. Ennek ellenére egy remek csapattal állunk ki majd.

 

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
ez hihetetlen minden nap egyre több sérült..mi lesz itt később ismét arsavin lesz a csatár majd? reméljük több sérült enm lesz
14 éve
Törölt felhasználó
Annak ellenére, hogy csak 6 sérültünk van, tényleg nagyon remek a csapat... Vermaelenre is azt mondták, hogy játszhat holnap, erre tessék...
14 éve
Törölt felhasználó
miért belgium?:Oxd
a szokásos hír...........:'D
14 éve
nélkülük is simán nyerni kell!! arsenal 2006: nem vagy hülye,tényleg egyre hosszabb :-S
14 éve
Törölt felhasználó
én ezt a hírt már megírtam 🧀 :D 😏
és lehet , hogy én vagyok a hülye, de"Thomas Vermaelen is out as well with an Achilles problem coming back from Belgium, so we do not have him either., ez az hogy nem utazik velünk belgiumba? miért utazna bárki is Belgiumba????
1 az Emitaresben lesz a meccs, 2 a Braga portugál , nem? 3 habár csak középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, de sztem ez azt jelenti hogy : Vermalen sem lesz bevethető, mivel achilles sérüléssel tért vissza Belguimból!(válogatott meccs)
nem cseszegetésból írtam, csak pontosítottam

Szólj hozzá