Vermaelen kedden pályára lépett Isztambulban a belga válogatott színeiben, s összeszedett egy kisebb achilles-sérülést a törökök elleni Eb-selejtezőn, így ki kell hagyni az Ágyúsok holnapi bajnokiját, amelyet a Bolton Wanderers gárdájával vív majd meg Arséne Wenger legénysége az Emirates Stadionban.

Az Arsenal 5-ösének problémája megnyitotta a kaput Squillaci előtt, aki a Ágyúsok tartalékcsapatának Blackburn Rovers elleni bajnokiján, amelyen 4-3-as győzelmet aratott Neil Banfield alakulata, szerepelt először az észak-londoni együttesben.

Wenger, aki a meccs előtti sajtókonferenciáján beszélt a kialakult helyzetről, úgy véli, hogy Squillaci meg fogja oldani Vermaelen pótlását a debütálásán.

"Sébastien fog játszani holnap. Nagyon jól ismerem őt, s az volt a célom, hogy 90 percet játsszon a tartalékcsapatban. Ezután megérdemli, hogy a Bolton ellen is pályára léphessen."

"Ő egy igazán tapasztalt játékos, s ez nagyon fontos lesz abban, hogy megoldhassa Vermaelen pótlását, aki valószínűleg szerdán már újra játszhat, mivel csak rövidtávú probléma az övé."

A francia szakember ezután Samir Nasri korai visszatéréséről is beszélt a térdműtétjét követően.

"Nasri visszatér a csapatba, gyorsabban, mint azt vártuk. Ritkán kapunk ilyen jó híreket, s nagyon örülünk ennek."

Theo Walcott és Robin van Persie 4-6 hetet hagy ki a bokasérülése miatt,az ágyékproblémával küszködő Nicklas Bendtner még 3-4 hétig nem lesz elérhető, míg Aaron Ramsey körülbelül novemberben térhet vissza a pályára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem jól debütál:D
14 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Svájciként DJ-nek sem lehet problémája megértetni magát Kosi-val,egyszerűen Laci rutinosabb,és abban bízik Wenger,hogy hiába újonc a francia ezekből a tapasztalatokból adódóan lehozza a meccset!
14 éve
Törölt felhasználó
Most erre mit lehet mondani, most komolyan?! Ezvan...
14 éve
Törölt felhasználó
OFF: Twitteren olvastam, hogy egyes hírek szerint Wenger ezt a kezdőt fogja hadba küldeni!

Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Fabregas, Song, Diaby, Arshavin, Vela, Chamakh
14 éve
Törölt felhasználó
Emlékeztek még erre a reklám szövegre:
"Jöjjön valaki,fogy az energia!"? :)
Sajna előbb utóbb a csapatra is aktuális lesz ez a mondat,ha így haladunk a sérülések terén... :down:

Szólj hozzá