Az Arsenaltól a nyáron távozott William Gallas, Sol Campbell, Mikaël Silvestre, Philippe Senderos, Fran Mérida, Eduardo és Jay Simpson is, míg Marouane Chamakh, Laurent Koscielny és Sébastien Squillaci csatlakozott az Ágyúsokhoz.

Mindemellett fontos részét képezte a Cesc Fabregas-saga a nyári átigazolási időszaknak, ám a spanyol középpályás megtartásához ragaszkodtak az észak-londoni együttes vezetői, így Fabregas az Arsenal játékosa maradt.

Egyedül a kapuskérdést illetően nem történt lényeges változás, ezen a poszton se távozója, se érkezője nincsen az Ágyúsoknak, azonban továbbra rengeteg pletyka foglalkozik Mark Schwarzer jövőjével, s Arséne Wenger sem zárta ki az ausztrál portás vagy esetleg más leigazolását.

Amit tudni lehet, hogy az átigazolási ablak holnap bezárul, s onnantól kezdve maximum szabadúszót igazolhat az Arsenal, ám ez egy csöppet sem valószínű.

Vajon történhet-e még valami az átigazolási időszak lezárultáig? A 60 éves Wenger erre sejtelmesen válaszolt, a nyilatkozata után sem tudhatunk többet, de ki sem zárhatunk semmi eshetőséget...

"Jelen pillanatban halott az átigazolási időszak. Talán még nincsen vége, de egyenlőre csak azt tudom mondani, hogy már befejeződött."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát Arsha leigazolása tényleg utolsó utáni pillanatban történt. Csak épp azt megelőzte egy éves huzavona.. Wenger még így is képes volt addig húzni még bezárult az ablak. Aztán úgy kellett könyörögni a különböző fejeseknek.

Én csak azt mondom, hogy Wenger már így túlteljesítette magát a 3 relatíve hasznos igazolásával. Ha ezt nézzük nem fog jönni senki.
14 éve
Törölt felhasználó
Andrew01, igen (pl: Gallas, Arshavin)
14 éve
Törölt felhasználó
Azért jó ez a nyilatkozat, mert mindenki az lát bele amit akar. Lehet elemezni a mester gondolkodását és a nyilatkozási szokásatai. De most komolyan ti el tudjátok képzelni Arsene "már igazoltam egy fiatal tehetséget és egy vén rókát" Wengerről hogy az utolsó pillanatban meglep mindenkit ❓
14 éve
Törölt felhasználó
Egy szóval nem mondtam, hogy nem kell kapus!! Almunianal van persze jobb is, de az a gól nem az ő hibája volt. Ezért ne őt hibáztassuk már.
14 éve
Törölt felhasználó
Látok sokan azon akadtak fent, hogy halott az átigazolási időszak! Egy példát mondanék, hogy mit is jelent ez! A City meg akarja tartani Givent, a Fulham meg akarja szerezni Givent, ha nem akkor nem adják el Schwarzert! Szóval. Mi hiába akarjuk megszerezni MSch-t ha ők se tudják megszerezni Givent! Ha a City eladólistára teszi Givent ( amire valljuk be, kevés az esély) akkor beindul a piac, de így nem!

Szólj hozzá