Arséne Wenger a mai sajtótájékoztatóján elárulta, hogy Laurent Koscielny mellett Denilson is tagja lesz az utazó keretnek a Blackburn Rovers ellen.

A brazil középpályás április óta, egy ágyéksérülés miatt nem volt bevethető állapotban, az edzéseket is csak nemrégiben kezdte el, ennek ellenére a csapat orvosai és Wenger úgy döntöttek, hogy Denilson is tagja lesz az Ewood Parkba utazó csapatnak.

"Denilson visszatért a keretbe, felépült a sérüléséből." - mondta Wenger.

"Koscielnynek pedig letelt az egymeccses eltiltása a Liverpool ellen kapott két sárgája után, ő mindenképpen játszani fog." - tette hozzá.

Az Arsenalnak így jelen pillanatban négy (hosszú távú) sérültje van Samir Nasri, Nicklas Bendtner, Aaron Ramsey és Emmanuel Frimpong személyében.

"Ezen négyesen kívül mindenki más bevethető, szóval meglehetősen jó helyzetben vagyunk a sérülteket illetően."

A négyes közül vélhetően Nasri tér vissza a legkorábban (szeptember vége-október eleje), Ramsey november tájékán léphet leghamarabb a pályára. Nicklas Bendtnerről a dán szövetségi kapitány nyilatkozott, mely szerint elképzelhető, hogy a csatár csak jövőre térhet vissza. Emmanuel Frimpong súlyos sérülése 6-9 hónap között gyógyul meg teljesen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Egy kis orom az uromben, gondolok itt a 4 hosszutavu serultjeinkre. Koscielnynek orulok nagyon, hogy visszaterhet az eltiltasabol, mert kell o oda hatra, Denilsonnal pedig a kispad erosodik!
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem ez hülyeség,Bendő és Deni is befog robbani!
az a legjobb ha mindig teljes kerettel vagyunk,minden játékosra szükség van!
Denilsonra szükség lesz,mert hatalmas lövője van,és már tavaly is voltak nagyon jó meccsei
Bendtner meg folyamatosan javul,a játékintelligenciája sokkal jobb,a helyezkedése eddig is jó volt,ha egyszer megtanul befejezni jó csatár lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Arra én is kíváncsi lennék mi baj van Denilsonnal? Végre lenne a csapatba vki aki mer távolról lőni sikerrel.
14 éve
Törölt felhasználó
Igazán elmondhatnátok, hogy mégis mi a bajotok Denilsonnal ? 22!! éves a srác és az előző idén első felében kirobbanthatatlan volt a kezdőből! A 2. "félidőben" meg sokszor sérült volt! Szóval egy részletes magyarázatot várnék az antiDenilson fanoktól!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen..... Az Arsenalnak ez jó hír! Más csapatnál már válságülést tartanának 4 sérültnél! Nálunk a 6-7 sérült a "normális" de tavaly volt már olyan, hogy 13 játékosunk volt egyszerre sérült! Szóval ez még ugyan jó!

Szólj hozzá