Arséne Wenger szerződése jövőre lejárt volna az Ágyúsokkal, ám a 60 éves menedzser három évvel kiterjesztette a kontraktusát, így 2014-ig köti szerződés az észak-londoniakhoz.

A Mirror úgy tudja, hogy az új kontraktus értelmében Wenger 115,000 fontot keres hetente, ami 20%-os fizetésemelést jelent az esetében, s azt, hogy így ő az Arsenal legjobban fizetett alkalmazottja, még Cesc Fabregast is megelőzve, aki 110,000 fontot 'vág zsebre' egy héten.

Az értesülések szerint a szerződés, mellyel Wengernek magasabb a fizetése, mint Sir Alex Fergusonnak és Roberto Mancininek, bónusz összeget is tartalmaz, ha az Ágyúsoknak sikerül egy Bajnokok Ligája-csoportkört érő helyezést elcsípniük a bajnokságban.

Ezzel a francia szakember a második legjobban kereső menedzser lett a Premier Ligában, csupán Carlo Ancelotti kap több pénzt a klubjától, konkrétan 6,5 millió fontot egy idényre, s plussz 1 milliót, ha a Chelsea megnyeri a BL-t.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Én is tiszteltem Wngert régebben, de igazából egyre kevesebb a szemembe az öreg. Mindig csak ígérget és próbál ilyen középúton mozogni. Mintha kerülné a döntési helyzeteket. :roll:
Lásd a tavalyi BL és PL közötti döntésképtelenséget. A vége az lett, hogy a Barca kipicsázott minket és sikerült elbaszni a lehető legkönnyebb sorsolást is a Pl végén (Wigan elleni nevetséges meccs) :ahhh: :ahhh: :ahhh:
14 éve
Törölt felhasználó
Nincs ezen semmi meglepő, megérdemli a mester, Anglia és a világ egyik legjobb eddzője, az első 3ban nálam simán benne van!
14 éve
Törölt felhasználó
lehet sokallni a fizetésüket, de ha egyszer ennyi pénz van a futballban, akkor inkább az ő zsebükbe menjen, minthogy az amúgy is dúsgazdag tulajdonosok lopják el azt a pénzt is, amit úgymond a játékosok szereztek, hisz aki kimegy a meccsekre vagy leül a tv elé, nem azért fizet, hogy a tulajokat lássa, hanem, hogy a csapatokat, a játékosokat.
14 éve
Törölt felhasználó
mármint évente annnyit mint wenger hetente:) 115ezret fontban
14 éve
Törölt felhasználó
hehe geci boldog lennék ha évente ennyit keresnék:), amúgy meg ez is kispénz a realhoz képest, kíávncsi lennék messi c.ronyaldo fizetésére, +nekik kib*szott sok a reklámbevételük....

Szólj hozzá