Arséne Wenger azt hiszi, hogy Paul Scholes az egyik legnagyobb futballistának számít Angliában.

A veterán középpályás megkezdte következő szezonját a Premier Ligában a Newcastle ellen, nem is akárhogyan, így hát nem meglepő hogy Wenger említ róla néhány szót.
Wenger úgy gondolja, hogy a 35 éves Manchester United csillagot még mindig lebecsüli a labdarúgóvilág, és elismerte, hogy Scholesnak volt egy sötét oldala is.
Azt hiszem,hogy Paul Scholes még mindig a legnagyobb labdarúgójátékosok közül az egyik Angliában. Ő rengeteget járult hozzá a Manchester United sikeréhez.
Ő meg fogja kapni a kellő tiszteletet, ami megérdemel labdarúgójátékosként, mert ő nem egy 'média oroszlán", nem fut a média után hogy később az újságokban szerepeljen. Ezt én nagyon tisztelem.
Ki nem látta volna szívesen Paul Scholest a csapatában? Ő egy fantasztikus játékos. Amikor nála van a labda és te egy védő vagy, neked ugrásra készen kell állnod, mert bárkit megtalál a 16-oson belül- ezt hétfő éjszaka ismét láttuk a Newcastle ellen.
Én azt sajnálom, személy szerint, hogy nem mindig votl a legtisztességesebb játékos. Van benn egy sötétebb oldal, és néha olyan dolgokat tett, amiket én nagyon nem 'bírtam'.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
Vik - hát ja főleg ha SAF is visszavonul! ak. jöhet egy pocsék éra a MUnak...
14 éve
Törölt felhasználó
A Manchester nagy erősségei még mindig ezek az öreg játékosok: Scholes, Giggs és VdS... Ha ők visszavonulnak sztem nagyon meggyengülnek majd, mert tényleg még most is simán beférnek a MU kezdőjébe!
14 éve
Törölt felhasználó
Tomco! Nekem mindegy, csak nyerjünk!
14 éve
Törölt felhasználó
mindenki arról beszél, hogyha egy fiatalabb kapus érkezik, akkor elveszi a lehetőséget a sorban álló srácoktól...de abba senki nem gondol bele, hogy a kiszemelt-lehetséges-érkező kapus talán nem innen fog visszavonulni? persze nem mondom, hogy ez egy rossz elmélet, de van a dolognak másik oldala is!
14 éve
Törölt felhasználó
Fegyaboy! Több az esélye, hogy én leszek az Arsenal kapusa mint, hogy Stekelenburgot hozza el Wenger! Szczesny miatt nem fog hozni ilyen fiatal kapust! Hatalmas tehetség ez a srác, de ha idejön vmi Stekelenburg féle fiatal kapus akkor ki fog égni vagy egy riválisunkhoz fog eligazolni Szczesny! Szóval St, maradjon csak a seggén! :D

Szólj hozzá