Komoly csapás az Ágyúsok számára, hogy Samir Nasri egy hónapig nem állhat Arséne Wenger rendelkezésére, mivel a Liverpool elleni bajnokin térdsérülést szenvedett, s hogy Emmanuel Frimpong 6 vagy akár 9 hónapig nem játszhat, mivel elszakadt a keresztszalagja.

Rajtuk kívül még Nicklas Bendtner (ágyék) és Aaron Ramsey (láb) visszatérésére, főleg a walesi középpályáséra, is jó ideig várniuk kell még az Arsenal-rajongóknak, míg Laurent Koscielny a Vörösök ellen összeszedett kiállítása miatt kénytelen lesz kihagyni a Blackpool elleni összecsapást, ám a negatívumok mellett pozitív hírekről is beszámolt az észak-londoniak francia menedzsere a klub hivatalos weboldalán, így arról, hogy Alex Song (vádli), Johan Djourou (térdín), Denílson (hasi problémák) és Cesc Fabregas (meccsfitnesz hiánya) is pályára léphet szombaton, valamint hogy Robin van Persie is jobb edzettségi állapotban van, mint volt a múlt hétvégén.

"Mind elérhetőek, ám a fitneszüket illetően különböző szinteken vannak. Döntenem kell, hogy közülük ki lesz ott a csapatban szombaton, de egyikükkel sincsenek komoly problémák."

"Denílson április 14-e óta nem játszott meccsen, s az előszezonban sem szerepelt egy percet se, neki még dolgoznia kell, de a többiek jobb állapotban vannak, s a cserepadon biztosan ott lehetnek."

"Ugyanakkor semmit sem szeretnénk elsietni, mivel egy jó idény előtt szüksége van az embernek egy jó felkészülésre. Különösképpen Cesc és Van Persie vár még erősítésre. Ők ketten csak augusztus 5-én tértek vissza, s ha jól akarsz teljesíteni a PL-ben, akkor három-négy előkészületre szükséged van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
henry011! Verthongen úgy játszott Vermaelen-nel együtt az Ajax-ban,hogy Thomas volt középen, Jan pedig bal szélen! Ezt maga a játékos nyilatkozta! Tehát igaza van *CeSc*-nek,nem Verthongen-re van szükségünk! Azt pedig fogja már fel mindenki,hogy Wenger nem kezdő embert akar igazolni a védelembe,mivel nála a Koscielny-Vermaelen páros lesz az alapkezdő! Squillaci csak a padra érkezne,ahova tökéletes vétel is lenne!
14 éve
Törölt felhasználó
jó hirek végre!! Fabregas nem hiszem hogy fog játszani de legaláb cserének kelene lennie
14 éve
Törölt felhasználó
először is...tudom, h verthongen bal lábas és wenger ezt nem szereti...de az ajaxban ók voltak vermával, és sztem itt is beválnának, de tisztában vagyok vele, h wenger nem fogja leigazolni.sztem nem az a rossz, h ennyi év sikertlenség után szkvilácsival dobálózunk mert wengerr igazolásai bevállnak, inkább, h nem igazol...
14 éve
Törölt felhasználó
Am az is nevetséges, hogy ennyi év sikertelenség után is ilyen nevekkel dobálozunk és 3 védővel indultunk neki az idénynek lesz ami lesz alapon! Nagyon sok fontos dolog forog itt már kockán ennek az idénynek az eredményeiről kapcs.! De mindegy Wenger tudja!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sem éppen a legjobb megoldás lenne Squillaci mert ahogy Wengert ismerjük nem nagyon fog egy ideig védőt vásárolni kivéve ha esetleg isten ne adja eligazolna valaki! Ezért inkább vegyen egy 25 év körüli minőségi védőt és akkor nem "szkvilácsival" kellene megoldania éveken át a védelmünk problémáit, hiányosságait!

Szólj hozzá