A Blackpool a következő fordulóban az Arsenal csapatával mérkőzik meg az Emiratesben, miután a gárda 4-0-ra verte a Wigant a Premier League nyitófordulójában.

Holloway tisztában van azzal, hogy Arséne Wenger Arsenalját mattolni sokkal keményebb feladat lesz.

Néztem a tartalékokat, valamint néhány Arsenal meccset is megnéztem a felkészülési szezonban, amiket rendkívül élveztem, mert Arséne Wenger egy zseni.

-nyilatkozta a menedzser.

Mindenki aki az Arsenalban játszik tudja mi a feladata, mindenki profi szinten van, mindannyian remekül passzolnak, csodálatos.

Mindig ha meglátom ezt a remek gépezetet, a játékosokat irígy leszek, és Én is szeretnék valami hasonlót véghezvinni itt.

Az Emiratesben játsszuk a következő mérkőzést, és csak remélni tudom, hogy nem jövünk zavarba, mert ez nagyon könnyen megtörténhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (71)

14 éve
Törölt felhasználó
Cunii én segíteni akarok neked, hogy visszavegyél az arcodból. Nem kell annyi hülyeséget mondani, nyavalyogni hogy mi nem tetszik.
14 éve
Törölt felhasználó
Woolwich1885! Egyetértek, én sem csípem őket! :S
14 éve
Törölt felhasználó
én se cunit se akost nem csipem... %-P
14 éve
Törölt felhasználó
cunii jól nyomja:D:D:D:D
én összefoglalóban láttam a Blackpool meccsét, amikor 4-0-ra kiütötték a Wigant.Holloway nem a levegőbe beszél, mert tényleg hasonlóan (szeretnének)focizni mint az Arsenal:DMEglássuk mire lesz ez elég egy erősebb csapat ellen...Szimpatikus foci, remélem nem esnek ki:D
14 éve
Törölt felhasználó
akos 21! gratulálok! egy lánnyal így beszélni! büszke lehetsz magadra! biztos tökös, kemény legény vagy! szerintem ez megérne egy BANN-t! és még te jössz a zsidós, meg cigányos szövegeddel...

Szólj hozzá