Arséne Wenger sokat vár Wilsheretől ebben a szezonban, s a menedzser szerint a fiatal játékosnak meg kell küzdenie a helyéért.

A 18 éves Arsenal futballista múlt héten debütálhatott az angol válogatottban Magyarország ellen, egy kései csere alkalmával. 

Wilshere több mint egy félidőnyi játékot kapott Wengertől a Liverpool elleni első bajnokin, amely 1-1-es döntetlennel zárult.

Wenger szerint a fiatal középpályása is szerepet fog játszani a bajnoki pontvadászatban, ám a francia tréner elismeri, hogy csapatának tapasztalatra van szüksége, hiába Wilshere óriási tehetsége.

Jack kész harcolni a helyéért. 

-nyilatkozta Wenger.

Habár meg szeretném nyerni a bajnokságot, mégis egy 18 éves játszik a csapatban. Ám ez nem ellentmondás, mert Jack egy kivételes tehetség, de egyelőre kombinálnunk kell a tapasztalatokat és így bajnokesélyesek maradhatunk.

El kell fogadni, hogy olyan országban vagyunk ahol ez nagyon nehéz. (fiatal játékosok folyamatos játéklehetősége)

A Manchester City 100 milliót költött eddig, mi pedig csupán 8-at, de ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor az botrány! El kell fogadni, hogy a bajnokság óriási szintet képvisel, és nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (53)

14 éve
Törölt felhasználó
Idén tényleg nagyon nehéz lesz megnyerni a bajnokságot, ezért se hiszem, hogy mi nyerjük majd meg! A Chelsea ott folytatta a West Brom ellen, ahol tavaly abbahagyták, igaz ez csak az első meccs, egy újonc ellen, de azért akkor se semmi ez a 6-0, akárhogy is nézzük! Nagyon jó lenne, ha idén elsők lennénk! :)
14 éve
Törölt felhasználó
"Habár meg szeretném nyerni a bajnokságot, mégis egy 18 éves játszik a csapatban. " Hát azért ez tényleg elég érdekes... Mert még ha tényleg jól játszott volna Wilshere akkor nem szólnék semmit, de így, hogy nem igazán ment neki persze, hogy előjönnek a kérdések, hogy miért Ő játszott?
"mi pedig csupán 8-at, de ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor az botrány!" Az a botrány, hogy Wenger ilyen kifogásokat keres! A vezetőség azt mondta megadják Wengernek a kellő összeget az erősítésekhez, erre most azzal mentegetőzik, hogy mi csak 8 milliót költöttünk? Hát akkor miért nem költött többet? Néha már tényleg nem tudom megérteni Wengert...
14 éve
Törölt felhasználó
na ez is kétszer ment-.-"
14 éve
Törölt felhasználó
:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
OK, Clichy :D

Szólj hozzá