Benik Afobe 20 alkalommal zörgette meg az ellenfél hálóját az tartalékoknál az elmúlt szezonban, s ezek nagy részét Chuks Aneke készítette elő a számára.

Afobe szerint eme remek összhang egyáltalán nem meglepő, mivel több mint egy évtizede egy csapatban játszanak.

Hét éves korunk óta együtt jászunk. Néha nem kell mondanom semmit, mert tudom, hogy a következő pillanatban már adja is a labdát, vagy éppen Én teszem ugyanezt. Ezek a dolgok számunkra természetesek, nagyon szeretek Chuks-szal játszani.

-nyilatkozta Afobe.

A pályán kívül is remekül kijövünk egymással, a két család is ismeri egymást.

Afobe kiemelte az Emirates Stadium beli mérkőzését a Nottingham Forest ellen, melyen a játékos mesterhármast szerzett, s így az Arsenal 5-3-as végeredménnyel nyerte meg az tartalékok bajnokságát.

A mérkőzés után a 3 gólos futballista elkérte a labdát, s a csapattársai aláírásával tarkított játékszert hazavitte. 

A gólokat édesanyámnak ajánlottam. Születésnapja volt akkor, és ez volt az ajándékom.

De ez már a múlt. Sokat gondoltam erre nyáron, és nagyon boldog voltam, hogy hozzájárülhattam a bajnoki címünkhöz. De most már az új szezonra koncentrálok.

Erősebb és gyorsabb vagyok, mint az elmúlt szezonban. A nyáron sok mindenen dolgoztam - fejlesztettem a nyomás alatti játékomat, a befejezéseket mindkét lábammal, valamint fejjel, továbbá a középpályásokkal is jobb kapcsolatot szeretnék kialakítani.

Ez az évad egy remek szezon lehet a számomra.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Afobe nagyon jó csatár (lesz), és jó ezt hallani (olvasni), hogy már a fiatalok között is nagyon jó az összhang! Ez később előny lehet majd a nagycsapatban! :)
14 éve
Törölt felhasználó
csak ne járjon úgy mint Simpson
14 éve
Törölt felhasználó
én úgy tudom santa cruz már a fulhambe ment...
14 éve
Törölt felhasználó
Már hivatalos, hogy Bellamy a Cardiffba ment kölcsönbe, s lehet, hogy Santa Cruz is távozni fog a Citytől. Amúgy meg arról is voltak hírek, hogy Millner ügyében megállapodás született a Villa és közöttük.
14 éve
Törölt felhasználó
ott lesz Aneke,Wilshere,Ramsey,stb. :)

Szólj hozzá