Tegnap délután megmérkőzött egymással a Liverpool és az Arsenal az Anfield Roadon. A rangadó első félidejében nem született gól, ám a játékrész végén Joe Cole-t kiállíotta a bíró, mivel csúnyán beleszállt Laurent Koscielny lábába. A második félidőt az emberhátrányban játszó Vörösök kezdték jobban, aminek meg is lett az eredménye: David Ngog talált be, s bár az Ágyúsok ezután sem tudtak kidolgozni túl sok helyzetet, a találkozó hajrájában mégis sikerült egyenlíteniük Pepe Reina öngóljával. A hosszabbításban Koscielny is kénytelen volt elhagyni a játékteret két szabálytalanság miatt, ám újabb gól már nem született, így maradt az 1-1-es döntletlen.

Az észak-londoniak francia menedzsere az összecsapás után kifejtette a véleményét, miszerint igazságos eredmény született a mérkőzésen. A 60 éves szakember elismerően beszélt a Liverpool játékáról, s örül annak, hogy a legénysége nem adta fel a harcot, így pontot tudott menteni a meccsen.

Igazságos eredmény az 1-1. Ez egy olyan meccs volt, amelyen nagyon sokat birtokoltuk a labdát. Az első félidőben uraltuk a játékot, s a kapusunknak nem is volt sok dolga, de nem tudtunk lehetőségeket kidolgozni. El kell mondanom, hogy az ellenfelünk nagyszerűen védekezett. Azt gondoltam, hogy a második játékrészben jobbak tudunk majd lenni, de ők erősen kezdtek, jött a góljuk, s onnantól kezdve nagyon nehéz dolgunk volt 10 ember ellen is, mert elkezdtek mélyen játszani, s intelligens módon próbálták akadályozni a játék gördülékenységét. Mi csak mentünk előre, s hoztuk be sorra a támadó szellemű játékosainkat, míg végül megérdemelten sikerült egyenlítenünk. Nem tudom, hogy veszíthettünk volna el egy ilyen mérkőzést, hacsak nincsenek komoly sérüléseink, mert rengeteget birtokoltuk a labdát. Azzal egyetértek, hogy tizenhatosuk közelében nem voltunk valami élesek, de a csapatom hozzáállásával nem voltak problémák. 

Míg Wenger szavaiból nem tűnt ki, hogy elégedetlen lenne az összecsapás után, Rafa Benítez utódja, Hodgson csalódott az elhullajtott pontok miatt, ám a játékosainak mentalitására neki sincsen egy rossz szava se.

Fantasztikus volt látni a játékosaim erőfeszítéseit, de a PL-ben nagyon nehéz pontokat szerezni, s mivel igazán közel jártunk a győzelemhez, nem tudom elkerülni a csalódottság érzését. Talán a második félidei játékunk három pontot ért volna, bár ha a szünetben megkérdezte volna valaki, hogy elfogadnám-e az 1-1-es eredményt, igen mondtam volna, de egy ilyen szedett-vedett gólt kapni a találkozó végén nagyon kemény volt számunkra. A fiúk mindent megtettek a siker érdekében, s ez egy kiváló meccs volt, így remélhetem, hogy a rajongóink elégedettek a látottakkal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

14 éve
Koscielnynek bent kell maradni a Verminator mellett és pont.
Allen! Chamakhnak nem csak jó, de rossz megmozdulásai is voltak, de vele egy picit türelmesebbnek kellene lennünk, szerintem. Mert amellett, hogy Nasri nagyon próbálkozott a támaádsoknál az első félidőben, sok rossz megoldást választott. Lesz ez még jobb neki is, meg Marouanenak is.
14 éve
Törölt felhasználó
Én Koscielnybe megleltem a 2. Vermaelent, tökéletesen hasonlítanak, hiszen mindkét játékosnak kiválóak a rugói, és nagyon elszántak, igazi küzdők! Sztem simán jó lenne hosszútávra ebben a szezonban a Koscielny-Vermaelen belső kettős, mert nekem tetszettek így együtt (is)!
14 éve
Törölt felhasználó
nem értem, h mi volt a baj Cham teljesítményével. nem volt elég kreativitás a támadásokban, így nem jutottak el hozzá jó labdák, ami azért kellenek egy középcsatárnak, bármennyire is jó. plussz beadások sem jöttek be jól. viszont ő hajtott, próbált alkotni, s sztem 50%-ban övé az egyenlítőgól is, ami nélkül sztem kicsit negatív lenne itt most a közhangulat... am volt egy zseniális zidane-csele (marseille roulette), az se volt semmi. én tökéletesen elégedett vok vele, plussz Kosi is nagy volt, magabiztos gyerek.
14 éve
Törölt felhasználó
Man of the Match against Liverpool - Chamakh

Loool, ez valami vicc? :gulp: :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
Igen jó lett a csapatkép, mindenki rajt van aki számít. :)
Jó így végignézni a csapaton. :)

Szólj hozzá