Hírek /

Denílson és Diaby is vizsgálatok előtt áll

Az Ágyúsok vasárnap a Vörösök otthonában kezdik meg a 2010/2011-es szezont. Az idény első fordulójában az Arsenal több fontos játékosát kénytelen lesz nélkülözni, s többek szereplése kérdéses még.

Biztosan kihagyja a mérkőzést a februárban súlyos lábtörést szenvedő Aaron Ramsey, aki vélhetőleg novemberben térhet majd vissza, az ágyékproblémával küszködő Nicklas Bendtner, Johan Djourou, akinek térdín sérülése van, s a vádlijával bajlodó Alex Song.

Rajtuk kívül még Cesc Fabregas, Robin van Persie, Denílson és Abou Diaby játéka sem biztos a Liverpool ellen. Az észak-londoniak csapatkapitánya, s a holland csatár a Vb miatt csak a hónap elején tért vissza az Arsenalhoz, így a fizikai állapotuk miatt Wenger még nem döntött a szerepeltetésükről, Denílsonnak hasi problémái vannak, s vizsgálatok elé néz, míg Abou Diaby visszatért már a teljesértékű tréningekhez, ám hasonlóan Songhoz ő is vádlisérüléssel bajlódott.

Az egyetlen biztos pozitívum az, hogy Andrej Arsavin, aki nem játszott a Legia Warszawa elleni barátságos mérkőzésen, mivel izomproblémákkal küszködött, elérhető lesz Wenger számára a vasárnapi derbin.

"Bendtner és Djourou esetében vannak komolyabb sérüléseink. Bendtner valószínűleg négy hetet ki fog hagyni az ágyéka miatt, illetve ott van Ramsey is, aki november körül térhet vissza. A többi probléma kevesebb időt vesz igénybe"-nyilatkozta az Ágyúsok francia menedzsere az Arsenal TV Online-nak.

"Alex Song a vádlisérülése miatt nem játszhat a meccsen, Denílson pénteken vagy szombaton tesztek elé néz majd a hasi problémái miatt, Diaby, akinek vádliproblémája volt, újra teljesértékű edzéseket végez, így talán elérhető lesz számomra, míg Andrej Arsavin rendben van."

"Arról, hogy Van Persie és Fabregas ott lesz-e a csapatban még mindig nem hoztam meg a döntést."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

9 éve
Remélem játszani fognak, mert szükségünk van rájuk Cesc,RvP és Song hiányában!
9 éve
jobb kép nem volt Denilsonrol?XDDDDD
nincs bajnokesélyes keretünk de a spurs előtt végzünk:p
GOO GUNNERS
9 éve
ezaz Bentner,Song,Diaby,Denilson sérült és még RvP és Fabregas sem lessz bevethető a poll-ellen milyen évünk lessz 4 középső védővel és ilyen kapusokkal és ismét ennyi sérültel??
9 éve
hát márcsak azért is esélyes mert van Persie nem játszott barátságos meccset szerdán,szal ő egy picit azért pihentebb,és együtt volt a csapattal,és Fabregas meg oké h a döntőig meneteltek,meg sok edzésük volt,de ő meg a vb nem játszott túl sokat.sztem is mindketten beállnak a második félidőben,de reménykedjünk h nem azért h hátrányt dolgozzunk le,hanem h a gólkülönbséget javítsuk:Dazért jó lenne ha addig gyorsan még eligazolna Masherano,és Poulsen lenne a kezdő:D
9 éve
van két hét,wenger addig éber nagyon és a vége felé lecsap. hiába addig se lesz sok védőnk valahogy igy kell legyen hogy a legjobb áron és a legjobb játékost kaparintsuk meg...bár a pool ellen iylen csapattal.... sztem tuti cserék lesznek fabre RvP ék, vagy lehet kezdo az egyik ,de az biztos hogy játszanak,ugyanis ha nem vezetünk a 2.félidoben beállnak... GO GUNNERS! :exclaim: :exclaim:

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek