Az Ágyúsok vasárnap a Vörösök otthonában kezdik meg a 2010/2011-es szezont. Az idény első fordulójában az Arsenal több fontos játékosát kénytelen lesz nélkülözni, s többek szereplése kérdéses még.

Biztosan kihagyja a mérkőzést a februárban súlyos lábtörést szenvedő Aaron Ramsey, aki vélhetőleg novemberben térhet majd vissza, az ágyékproblémával küszködő Nicklas Bendtner, Johan Djourou, akinek térdín sérülése van, s a vádlijával bajlodó Alex Song.

Rajtuk kívül még Cesc Fabregas, Robin van Persie, Denílson és Abou Diaby játéka sem biztos a Liverpool ellen. Az észak-londoniak csapatkapitánya, s a holland csatár a Vb miatt csak a hónap elején tért vissza az Arsenalhoz, így a fizikai állapotuk miatt Wenger még nem döntött a szerepeltetésükről, Denílsonnak hasi problémái vannak, s vizsgálatok elé néz, míg Abou Diaby visszatért már a teljesértékű tréningekhez, ám hasonlóan Songhoz ő is vádlisérüléssel bajlódott.

Az egyetlen biztos pozitívum az, hogy Andrej Arsavin, aki nem játszott a Legia Warszawa elleni barátságos mérkőzésen, mivel izomproblémákkal küszködött, elérhető lesz Wenger számára a vasárnapi derbin.

"Bendtner és Djourou esetében vannak komolyabb sérüléseink. Bendtner valószínűleg négy hetet ki fog hagyni az ágyéka miatt, illetve ott van Ramsey is, aki november körül térhet vissza. A többi probléma kevesebb időt vesz igénybe"-nyilatkozta az Ágyúsok francia menedzsere az Arsenal TV Online-nak.

"Alex Song a vádlisérülése miatt nem játszhat a meccsen, Denílson pénteken vagy szombaton tesztek elé néz majd a hasi problémái miatt, Diaby, akinek vádliproblémája volt, újra teljesértékű edzéseket végez, így talán elérhető lesz számomra, míg Andrej Arsavin rendben van."

"Arról, hogy Van Persie és Fabregas ott lesz-e a csapatban még mindig nem hoztam meg a döntést."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem játszani fognak, mert szükségünk van rájuk Cesc,RvP és Song hiányában!
14 éve
Törölt felhasználó
jobb kép nem volt Denilsonrol?XDDDDD
nincs bajnokesélyes keretünk de a spurs előtt végzünk:p
GOO GUNNERS
14 éve
Törölt felhasználó
ezaz Bentner,Song,Diaby,Denilson sérült és még RvP és Fabregas sem lessz bevethető a poll-ellen milyen évünk lessz 4 középső védővel és ilyen kapusokkal és ismét ennyi sérültel??
14 éve
Törölt felhasználó
hát márcsak azért is esélyes mert van Persie nem játszott barátságos meccset szerdán,szal ő egy picit azért pihentebb,és együtt volt a csapattal,és Fabregas meg oké h a döntőig meneteltek,meg sok edzésük volt,de ő meg a vb nem játszott túl sokat.sztem is mindketten beállnak a második félidőben,de reménykedjünk h nem azért h hátrányt dolgozzunk le,hanem h a gólkülönbséget javítsuk:Dazért jó lenne ha addig gyorsan még eligazolna Masherano,és Poulsen lenne a kezdő:D
14 éve
Törölt felhasználó
van két hét,wenger addig éber nagyon és a vége felé lecsap. hiába addig se lesz sok védőnk valahogy igy kell legyen hogy a legjobb áron és a legjobb játékost kaparintsuk meg...bár a pool ellen iylen csapattal.... sztem tuti cserék lesznek fabre RvP ék, vagy lehet kezdo az egyik ,de az biztos hogy játszanak,ugyanis ha nem vezetünk a 2.félidoben beállnak... GO GUNNERS! :exclaim: :exclaim:

Szólj hozzá