Az Arsenaltól az ukrán Shakthar Donetskhez nemrégiben átigazolt Eduardo da Silva a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elmondta, szeretné elkerülni korábbi csapatát az idei Bajnokok Ligája küzdelemben.

Az ágyúsoknál három évet eltöltött horvát csatár tavaly igazolt a regnáló ukrán bajnokhoz, mintegy hat millió font ellenében és a több játéklehetőség reményében, amit Wenger nem tudott garantálni neki.

Eduardo így távozott, azonban a fizikai küzdelem az ukrán Premier Ligában is hasonló, mint az angolban, ráadásul a Shakhtar a BL csoportkörétől kapcsolódik be a kiírásba, hasonlóképpen az Arsenalhoz.

Úgy gondolom, jó döntés volt a váltás, mivel játszanom kell. Természetesen három évet követően nehéz volt eligazolnom, a legnehezebb pedig a rajongóktól való elszakadás volt: ők kedveltek engem, és én is őket.

- mondta Eduardo.

A brazil származású csatár azóta már bemutatkozott az új csapatában, méghozzá góllal, azonban Eduardo inkább a Bajnokok Ligáját várja.

Nagyon várom már, hogy ismét a BL-ben játszhassak. Ugyanakkor szeretném elkerülni az Arsenalt.

- tette hozzá.

Annál a klubnál mindenki nagyszerűen bánt velem, és nagyon sok barátomat hagytam ott. De ilyen az élet.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Valahogy nem talalta meg regi onmagat a serulese utan, de mennie kellett. Viszont a szive hianyozni fog, mert az iszonyatosan nagy volt neki!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Eduardo nagy kedvencemmé vált amíg a klubnál volt
a shaktar ügyesen erősített hozzá teszem :P
14 éve
Törölt felhasználó
Igen valóban nem sokat játszott és játszott volna, főleg így, hogy jött Chamakh, bár kétségtelen kiváló csatár, de talán jót is tesz neki a váltás, már asszem gólt is lőtt, nagyon sok szerencsét és gólokat neki!

Nem lenne jó, ha találkoznánk velük a BL-be, legalábbis neki biztosan nem annyira..
14 éve
Törölt felhasználó
AThlon vegyél fel MSN-re!
14 éve
Törölt felhasználó
hát sajnálom de ilyen az élet...mondjuk még 1 évig elfért volna és ha nem ment volna neki akkor kellet volna váltani....

Szólj hozzá