Wenger 61 éves lesz idén októberben, de még mindig érez magában elhivatottságot a munkája iránt.

Az Arsenalhoz még az idei szezonra köti szerződése és eddig minden jel arra utal, hogy a Főnök és a vezetőség mindent megtesznek a szerződésének kiterjesztéséért.

Wenger szerint ha összejön a megegyezés, akkor az Arsenal lesz az a klub, amelytől teljesen visszavonul, tehát akkor a jövőben más klubhoz nem fog igazolni.

Arsene úgy gondolja 65 éves koráig szeretne a futballal klubszinten foglalkozni, tehát az új szerződés eddig szól(hat) majd!?

"Abban a korban vagyok, hogy ha most meghosszabbítanám a szerződésem az Arsenallal, akkor az azt jelentené, hogy innen vonulnék vissza a klubfocitól."

Wenger nem tagadja, hogy lennének más érdeklői is, így hamarosan döntenie kell. Szereti az Arsenalt, így nem szeretné elhagyni az Emirates Stadiont.

"Meg kell hoznom a döntésem. Nem szeretném elhagyni az Arsenalt. Egy éves szerződés köt ide és talán elkezdünk gondolkozni ennek kiterjesztésén."

"Nem hiszem, hogy a lekesedésem csökkenne, de Ferguson és az én fizikai tűrőképességem eltérő. Kitűztem magamnak egy életkort (ahol befejezi) és ez 65 év, miután betöltöttem, más munkakörben szeretnék majd dolgozni, ha olyan erőben leszek majd, mint ma."

Wenger végül beszélt a csapatról is. Szerinte az együttese esélyes a bajnoki cím megszerzésére.

"Biztos vagyok abban, hogy nyerünk idén trófeát. Tavaly a harmadik helyen végeztünk és idén már csak 2 helyet kell javítanunk. Szerintem meg tudjuk csinálni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Remelem azert, hogy innen vonul vissza a mester, hiszen azert attol fuggetlenul, hogy olykor mocskosul makacs is tud lenni, aze en csipazom az oreget.
14 éve
Törölt felhasználó
"65 év, miután betöltöttem, más munkakörben szeretnék majd dolgozni, ha olyan erőben leszek majd, mint ma" - tehát ő lesz az Arsenal új középhátvédje :D

maradnia kell Wengernek! a neve már összeforrt az Arsenallal, sok trófeát nyert már a csapattal, és reméljük, hogy a hátralevő idejében újra sikerre vezeti a csapatot, valamint be kell fejeznie, amit elkezdett!
14 éve
Törölt felhasználó
Véget ért ám mégis folytatódik a "Fabregas saga"? :D

Ugyebár tegnap Guardiola elmondta, hogy az Arsenal jól tette, hogy megtartotta Fabregast, hisz ő sem engedte volna el és beletörődött a katalán klub, hogy az elkövetkező szezonban is Londonban marad Cesc.
Erre, (jó szappanoperás forgatókönyv szerint) jön ma Xavi nyilatkozata, hogy Fabregas a téli átigazolási időben érkezik a Barcához. Kijelentését azzal indokolta, hogy az ágyúsok már januárra kiszállnak a bajnoki címért folyó versengésből. Xavi hozzátette még, hogy a mostani Arsenal egyszerűen nem versenyképes csapat a többi bajnoki címre pályázó együttessel és Wenger ezért januárban kénytelen lesz eladni Cesc-et.
14 éve
Törölt felhasználó
ne menjen el vonuljon vissza mert csak ő képes minket a top 4-ben bent tartan!! nem várom hogy nyerjünk kupát mert ismét rengeteg sérültünk van és sok a nem Arsenal szintű játékos de persze nagyon jó lenne végre egy BL PL vagy FA győzelem dehát ebben a hónapban tucatnyi játékos mondta már hogy most nyerni fogunk valamit hogy most tényleg nyerhetünk valamit ez minden évben így van majd meglátjuk nem akarok negatív dolgokat mondani ez elmult 2 meccs nem volt fényes!! DE GO GUNNERS!!
14 éve
Törölt felhasználó
egy közepes közép csadpt lenénk ha ő nem jött volna

Szólj hozzá