Jelenleg Almunia, Fabianski, Mannone és Szczesny áll Wenger rendelkezésére kapus poszton, de a felkészülési mérkőzések alatt nem valószínű, hogy akármelyikük megfogta volna a francia mestert. De az igazat megvallva a szurkolók se vannak/voltak elragadtatva.

A négy felsorolt kapus közül nem biztos, hogy mind az Emiratesnél maradnak az átigazolási szezon után. Ezt megerősítheti az is, hogy az Arsenal újra le szeretné igazolni a Fulham kapusát, Mark Schwarzert.

A Daily Mail azt mondja, hogy Mark Hughesnak esze ágába sincs eladni első számú kapusát, de talán egy 4 milliós ajánlat megváltoztathatja a véleményét. Hiszen meg nem említett források szerint Arséne Wenger ennyit adna ki az Ausztrálért.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Sok pletyka...
Csak jönne már valaki :coolmad:
14 éve
Törölt felhasználó
Jo lenne, ha erkezne, mert en nem nagyon vagyok kibekulve a jelenlegi kapusainkkal, kiveve szczesny, de neki meg tulzas lenne odaadni az elsoszamu kapua szerepet, hiszen meg szemtelenul fiatal.
14 éve
Törölt felhasználó
wnger hogy lehet ennyire makacs nélküle az arsenal nem lenne sehol de igazolás nagyon elhanyagolja vagy csak fiatalokat igazol :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
én eddig nem szóltam hozzá a kapusdolgokhoz, de mostmár énse hiszem el, hogy wenger nem látja mennyire fontos lenne egy megbízható kapus. egy jó kapus mellett a védelem legalább 2x annyit ér. ő a mozgatórugója az egész védelemnek, ő tereli őket. meglehet nézni, hogy minden nagycsapatnak milyen kapusa van: mu - van der saar, chelsea - cech, inter - julio cezar de még egy mostanában ratyibb csapatnak mint a juventus is van egy buffonja. nagyon észre kellene már venni magunkat, mert az arsenal idényei évről évre a hátsó szekció miatt úsznak el.
14 éve
Törölt felhasználó
Ez a híresztelés már a Sturm Graz meccs után cáfolva lett Wenger által,szóval pato!

Szólj hozzá