A Manchester Citynek jelenleg két jelöltje van az elsőszámú kapus posztra, Shay Given, és Joe Hart. Sokak szerint nem lenne a legjobb döntés, ha mindketten maradnának, és felváltva, vagy teljesítmény szerint állnának a kapuba.

A legtöbben Hartra szavaznak, hogy védje a City kapuját, és ezt Given is érzi, éppen ezért kérte meg Roberto Mancinit, hogy legalább kölcsönbe had menjen erre a szezonra.

Arséne Wenger nem zárkózik el egyik kapus megszerzésétől sem. Hiszen szeretné, ha egy megbízható ember állna az ágyúsok kapujába a 2010/2011-es szezonban.

Egy kölcsön ajánlat nagy valószínűséggel várható lesz a napokba, de a Manchester City szeretné a padon marasztalni Shayt. Fél éves vagy éves alkuról lenne szó, de az hogy lesz-e ajánlat, vagy, hogy van-e egyáltalán érdeklődés azt csak később tudhatjuk meg...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
En szemely szerint a PL egyik legjobb kapusanak tartom, igy mindenkeppen elhoznam!
14 éve
Törölt felhasználó
Istenem ilyen hülyeségeket! :ahhh: Az előbbi Schwarzeres hír, na meg ez!!! Teljesen valószínűtlen egy kapus érkezése. Wenger is mondta. Két döntést tervez kapus posztra. Valakit kölcsönad, és kitalálja ki lesz az elsőszámú.
14 éve
Törölt felhasználó
Given Pl egyik legjobb kapusa,simán jó lenne ha érkezne :P
Fabi meg az else utazzon Liverpoolba! finoman szólva nagyon rosszul teljesít..
14 éve
Törölt felhasználó
sajnos kacsa wenger réges régen kijelentette hogy nem fog igazolni kapust én netán egy véédőnek is nagyon örülnék
14 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem,hogy Wenger számolna ezzel a lehetőséggel,tehát 100%,hogy ez a hír is pato!

Szólj hozzá