Az Arsenal menedzsere a harmadik Emirates Kupán főként fiatalokat játszatott, de csupán 2 hét van a bajnokság kezdetéig.

Néhány kérdés viszont megválaszolatlan maradt az Ágyúsok háza táján, példának okáért a kapus és/vagy a védőprobléma, melyek közül úgy tűnik előbbi nem okoz nagy fejtörést Wengernek.

Almunia jól játszott. Van még két hetem dönteni, hogy mit fogok csinálni. Összeségében az a játékos fog játszani, aki szerintem megérdemli. Ez a versengés normális a felkészülési szezonban, meg kell tanulni együtt élni az ilyenekkel.

-nyilatkozta Wenger.

Természetesen továbbra is szükségünk van egy középhátvédre. Elveszítettünk néhány játékost, így hát még mindig elkél egy-két futballista.

De jelenleg nem vagyunk közel egy játékoshoz sem. Nem szeretném elárulni, hogy kit figyelünk, mert rögtön 50%-al megnövelik az árát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Egy középhátvéd kell, ez tiszta sor, de kapus is kellene, lássa már be Wenger! :S
14 éve
Törölt felhasználó
ricsóónak naon igaza van!
14 éve
Törölt felhasználó
úgy nem is lehet közel lenni h messziről nézzük az egész átigazolást és a végén lemaradunk...
14 éve
Törölt felhasználó
rotálással kevesebb sérült lenne, az egyszer biztos... a középpálya és a csatársor az úgy-ahogy megvan (lehet variálni), de a védelemben Vermaelenen kívül nincs jelentősebb játékosunk. Koscielny még szokja a dolgokat, Djourouval meg kitudja mi lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia nagyon magabiztosan nyilatkozott a helyzetét illetően,jó lenne vele,és a többi játékossal is érzékeltetni,hogy senkinek sincs biztos helye a kezdőben! Többek között Sagna rossz formája is ennek a történetnek volt köszönhető! Nincs versenyhelyzet több okból kifolyólag!Ami a legnagyobb baj,hogy nincs elég minőségi játékos a keretben (2 hasonló kvalitású játékos egy poszton),sok a sérült,és Wenger sokszor ragaszkodik a jól megszokott szisztémához,nem szeret "rotálni"!
Jó lenne,ha ezek a dolgok változnának a következő szezonban,és Wenger cserélgetné a játékosokat,talán ezzel is ki tudnánk küszöbölni a sérüléseket! Hajrá

Szólj hozzá