Hírek /

Új hírek a hiányzókról

Az Arsenal felkészülési szezonja csaknem véget ér, ám az utolsó mérkőzéseken sem léphet majd pályára Cesc Fabregas és Robin van Persie.

A francia edző csapatával egy rövid lengyelországi kiruccanás után utazik Liverpoolba, hogy megkezdhesse az idei Premier Liga szezonját.

A legújabb hírek szerint Alex Song pályáralépése várat még magára, de Denilsonak és Abou Diabynak van esélye játszani a következő mérkőzésen.

A Legia Varsó ellen jobbára azokat a játékosokat láthatjuk majd akik az Emirates Kupán is játszottak.

-nyilatkozta Wenger.

Song hamarosan visszatér, van egy kis esély arra, hogy Denilson pályára lép, viszont még kisebb arra, hogy Diaby is. Fabregas és van Persie még nem állnak készen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

10 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem bírom, kijelenti Wenger hogy a trió (Denilson,Diaby,Song) ott lesznek már a Varsó ellen, erre a meccs előtt egy héttel meg azt mondja, hogy nagyon kevés ennek az esélye! Ilyenkor olyan ideges vagyok komolyan... El sem kezdődött a szezon, de már egy halom sérültünk van! Nekünk minden posztra nem 2, hanem 3 ember kéne, mert abból 1 lesérül szinte biztosan, és úgy lenne meg a 2, ami alapból kéne.....
10 éve
Törölt felhasználó
hm én is rosit favorizálom jól ment neki eddig..
10 éve
Diaby helyett rosickyt jobban látnám a kezdőben :D Rosi jó formában van és Nasrival együtt jól elirányítják a középpályát.
10 éve
Törölt felhasználó
Tök jól kezdődik ez az év is, gratulálok az orvosi stáb, meg a csapattagok hozzállásához!
10 éve
Törölt felhasználó
Mondjátok már meg, hogy miért akarjátok ennyire ezt a 4-4-2 es felállást ? A 4-3-3 mal Fabregas sokkal szabadabb. Lásd, hány gólt és gólpasszt jegyzett az előző idényben. Song is sokkal jobban érzi magát, ha nagyobb tere van! Évek óta nem szereztünk ilyen sok gólt. A sok kapott gólokat pedig a kapusainkra lehet fogni! Pontrúgásokból kaptuk a 41 gól felét!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek